Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI PROTIVNICI

Francuzi slavili protiv Švedske, ali svjetski prvaci nisu briljirali

UEFA Nations League Sweden-France in Stockholm
Foto: TT NEWS AGENCY/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
05.09.2020.
u 23:23

Francuze je do pobjede odveo pogodak Mbappea u 41. minuti, a za svjetske prvake je u zadniim trenucima susreta Griezmann promašio kazneni udarac.

Francuski nogometaši započeli su pobjedom nastup u Ligi nacija svladavši u Solni Švedsku s 1-0, dok je Belgija pobijedila u gostima Dansku s 2-0. 

Francuze je do pobjede odveo pogodak Mbappea u 41. minuti, a za svjetske prvake je u zadniim trenucima susreta Griezmann promašio kazneni udarac. Nije to bila uvjerljiv nastup svjetskih prvaka, kod kojih Hrvatska gostuje u utorak. 

Belgijci su potvrdili klasu slavljem u Kopenhagenu pogocima Denayera i Mertensa. 

Nogometaši Engleske pobjedom su započeli nastup u Ligi nacija svladavši, uz dosta sreće, u gostima Island s 1-0 golom u sudačkoj nadoknadi. Strijelac pobjedničkog pogotka bio je Raheem Sterling iz penala u 91. minuti, a potom je u zadnjim trenucima dvoboja Islanđanin Bjarnarsson je promašio kazneni udarac. Englezi su zadnjih 18 minuta igrali s igračem manje nakon isključenja Kylea Walkera. Ovo je bila i svojevrsna osveta Engleza Islanđanima, koji su ih eliminirali s prošlog EURA.  

U Ligi C Crna Gora je na krilima dvostrukog strijelca Stevana Jovetića pobijedila u gostima Cipar s 2-0, a u gostima su slavili i Gruzija kod Estonije (1-0) i Luksemburg kod Azerbejdžana (2-1).  

LIGA A

ISLAND - ENGLESKA 0-1 (Sterling 90+1pen)

ŠVEDSKA - FRANCUSKA 0-1 (Mbappe 42)

DANSKA - BELGIJA 0-2 (Denayer 9, Mertens 77)

LIGA C

SJEVERNA MAKEDONIJA - ARMENIJA 2-1 (Alioski 4pen, Nestorovski 38pen//Barghesyan 90+4pen)

AZERBAJDŽAN-LUKSEMBURG 1-2 (Šejdajev 43//Krivotsjkuk 48ag, Rodrigues 72pen)

CIPAR - CRNA GORA 0-2 (Jovetić 60, 73)

ESTONIJA - GRUZIJA 0-1 (Kačarava 32)

 LIGA D

GIBRALTAR - SAN MARINO 1-0 (Torilla 42)
 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
23:39 05.09.2020.

Francuzi slavili protiv Švedske, ali svjetski prvaci nisu briljirali poput naših balkanskih majstora baluna protiv Portugala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije