Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIKE

Francuze iznenadilo ono što ih je dočekalo u Zagrebu: Ovo je stvarno sumorno i depresivno

Zagreb: Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoci utakmice s Francuskom
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
14.10.2020.
u 18:03

Pa ipak, napominju Francuzi, Maksimir će unatoč zubu vremena i pandemiji koronavirusa biti poprište malog čuda.

Francuski mediji u najavi utakmice s Hrvatskom osvrnuli su se na Maksimir gdje će se večeras od 20:45 igrati utakmica skupina Lige nacija.

Francuzi napominju da je Maksimir u prilično lošem stanju, navode izgrađen davne 1912. godine, a da ga je potres od prije pola godine dodatno uzdrmao.

"Slika je stvarno sumorna, depresivna", piše La Voix du Nord.

Francuski mediji citiraju riječi Dejana Lovrena koji je jučer na konferenciji za medije bio poprilično oštar.

- Sve reprezentacije se čude kako smo bili drugi s ovakvim uvjetima, posebno gledajući zadnju utakmicu protiv Švedske. Ovo je jedan od najružnijih stadiona u Europi. Došli mi je da svakom navijaču nakon utakmice pružim ruku. Nedopustivo je da reprezentacija poput nas, koja je promovirali Hrvatsku na najljepši način, dođe ovdje i s pravom sluša uvrede švedskog izbornika - rekao je Lovren.

Pa ipak, napominju Francuzi, Maksimir će unatoč zubu vremena i pandemiji koronavirusa biti poprište malog čuda. Na njemu će se večeras skupiti 7,000 ljudi što je rijetko vidjeti u ovim vremenima pandemije. Francuzi pišu da će među gledateljima biti i četrdesetak njihovih sunarodnjaka koji žive u Zagrebu.

"Gledatelji će dati energiju i oživjeti utakmicu", citiraju Francuzi riječi svoga kapetana Huga Llorisa.ž

>> Pogledajte i trening Francuske na Maksimiru

Komentara 24

DU
Deleted user
18:34 14.10.2020.

Zar mislite da su svi hrvatski građani maloumni.zar stvarno mislite da bi UEFA dala dozvolu da se igra na stadionu kakvim ga predstavljate.

ZI
Zir
19:23 14.10.2020.

Travnjaku nesto fali?? Svlacionicama nesto fali?? igra se utakmica po tribinama?? Jel mozda Pariz imao potres i posljedice??

DC
DC
18:46 14.10.2020.

Samo da pobijedimo pa cemo lako za stadione.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije