Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLJI I OD MESSIJA I NEYMARA

Francuski mediji hvale Hrvata: Nije imao minutažu, a sada je glavna tema nogometnih razgovora

UEFA Europsko prvenstvo 2020, Engleska - Hrvatska
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
26.10.2021.
u 18:13

Ćaleta-Car je protiv PSG-a bio savršen, nepogrešiv. Uvijek pravovremen i na pravom mjestu kada je trebalo riješiti teške lopte i opasne situacije. Osim toga, precizno je nalazio suigrače dugim loptama

U samom startu nije imao minutažu u svojem klubu, a u nedjelju i ponedjeljak bio je glavna tema nogometnih razgovora u Francuskoj. Hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car bio je glavni razlog zbog kojeg je Marseille u derbiju protiv PSG-a sačuvao svoju mrežu i Francuzi su to prepoznali.

“Pozicija usred ovakve obrane odgovara mu savršeno, kako kada mu se momčad brani tako i kada napada. Ona prikriva njegove nedostatke što se tiče brzine te ističe vrline, kao što je odlična igra u duelu. Hrvat je još jednom igrao kao da nema namjeru ikome prepustiti svoje mjesto u momčadi. Ćaleta-Car je protiv PSG-a bio savršen, nepogrešiv. Uvijek pravovremen i na pravom mjestu kada je trebalo riješiti teške lopte i opasne situacije. Osim toga, precizno je nalazio suigrače dugim loptama”, stoji u izvještaju L’Équipea koji mu je dao i epitet igrača utakmice s ocjenom sedam, dok su, recimo, igrači poput Neymara (3), Messija (4) i Mbappéa imali znatno manje ocjene od našeg stopera.

U ovoj sezoni Duje je odigrao tek četiri utakmice, a u tri od te četiri bio je najbolji igrač svojeg kluba. Spreman je za velike stvari. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
01:34 27.10.2021.

Francuski mediji gaze Hrvata: Nije imao lićnu moralnu bandažu, a sada je glavna tema nogometnih razgovora o mutnim tipovima sa balkana.

FR
Franko777
22:45 26.10.2021.

Da je igrao protiv Slovacke bio bi korisniji nego Vida 5 puta 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije