Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZITIVNE REAKCIJE

Fotografija Hrvata i Srbina oduševila pratitelje: Bravo majstori, mi smo jedan narod!

Borna Ćorić
Foto: Instagram/Borna Ćorić
1/6
07.10.2019.
u 10:30

Đoković je ostavio komentar i kod Krajinovića i kod Ćorića, a s profila hrvatskog tenisača stigla mu je poruka kako ga 'cijela Hrvatska voli'

Nakon što su pozirali uz kineske navijače koji su držali zastave Hrvatske i Srbije, naš Borna Ćorić i srpski tenisač Filip Krajinović ne prestaju primati komplimente za tu fotografiju. 

Reakcije pratitelja su većinom pozitivne, a komentirao je i prvi tenisač svijeta Novak Đoković.

Đoković je ostavio komentar i kod Krajinovića i kod Ćorića, a s profila hrvatskog tenisača stigla mu je poruka kako ga 'cijela Hrvatska voli'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Repost @krajinovic_filip • • • • • • Friendship goals🙏#shanghai #shanghaimasters #atp

A post shared by Borna Coric (@bornacoric) on

- Veliki si gospodin - napisao je Ćorić, a navijači su pružili podršku tenisačima. 

- Tako treba biti - glasio je jedan od komentara, a jedan od pratitelja je napisao kako su 'Hrvati i Srbi jedan naraod'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Friendship goals🙏#shanghai #shanghaimasters #atp

A post shared by Filip Krajinović (@krajinovic_filip) on

Podsjetimo, najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić uskoro će nastupiti na ATP turniru u Šangaju gdje je postavljen za 12. nositelja. Borna se priprema za natjecanje, a sparing partner mu je srpski igrač Filip Krajinović. Očito je kako oba igrača imaju navijače i u dalekoj Kini. 

Dodajmo i kako je Marin Čilić izgubio u prvom kolu istog turnira. Bolji je bio Španjolac Albert Ramos (ATP 46.) sa 6-4, 6-4 za sat i pol igre. 

>>> Pogledajte što je rekao predsjednik Gorice Nenad Črnko nakon poraza u Osijeku

 

Komentara 72

PE
peronja
11:31 07.10.2019.

hebo vas jedan narod! zar zaista ne možemo biti samo dobri susjedi i prijatelji, nego baš 'braća'? koji qhurac vam treba ovo nadrkavanje i nas i Srba? do sad svako 'bratimljenje' sa Srbima bilo je na štetu Hrvata. Umjesto forsiranja 'bratstva', ajde malo o dobrosusjedskim i prijateljskim odnosima, sa svima.

MA
Mary5
11:03 07.10.2019.

Pisite vi koliko got hocete, Hrvati i Srbi nisu jedan narod , niti ce ikad bit, to su dva razlicita naroda, i po kulturi i po svemu.Amen

JE
jedna
11:22 07.10.2019.

da smo jedan narod nebi se desilo ono sto se desilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije