Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NOVI PRVAK'

FOTO Stipe Miočić pohvalio se fotografijom novorođenog sina: Otkrio da nosi ime kao jedan Vatreni

instagram
30.08.2021.
u 21:55

MMA borac hrvatskog podrijetla objavio je i video koji je Bruce Buffer snimio u čast Stipinom sinu. Buffer je Matea Cruza također najavio kao budućeg prvaka teške kategorije

Stipe Miočić pohvalio se na Instagramu novorođenim sinom. 

Prije dva dana, 28. kolovoza rodio se Mateo Cruz Miočić, drugo dijete i prvi Miočićev sin.

''28.08.2021. u 12:16 sati stigao je budući prvak teške kategorije. Upoznajte Matea Cruza Miočića. Već te volimo više od života!'', napisao je Stipe na Instagramu uz fotografiju novorođenog Matea.

MMA borac hrvatskog podrijetla objavio je i video koji je Bruce Buffer snimio u čast Stipinom sinu. Buffer je Matea Cruza također najavio kao budućeg prvaka teške kategorije. Čestitkama na Instagramu pridružila su se brojna poznata lica iz svijeta MMA-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ključne riječi

Komentara 4

MA
Mama
07:39 31.08.2021.

Čestitke i sve najbolje

Avatar ysvlacionicy
ysvlacionicy
16:43 31.08.2021.

Jel naucio i jednu hrvatsku rijec???

SO
sohnahoakasaa
14:59 31.08.2021.

Sretno obitelji, sretno Stipe a sretan je sigurno i Mateo jer bumo svi mislili da je dobil ime po našem Kovi. Puno Bb šaljem Miočićima i

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije