Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLIJEDI TRANSFER?

Najbogatiji europski klubovi žele Brozovića. Vatreni maratonac blizu odlaska iz Intera

Internazionale v Atalanta - Serie A - Giuseppe Meazza
Jonathan Moscrop
06.06.2023.
u 14:21

Jedan od ključnih vatrenih prema tvrdnjama portala ima pregršt ponuda za nastavak karijere, pitanje je mogu li ga zadržati na Giusseppe Meazzi?

Europski mediji raspisali su se o interesu ponajbolji svjetskih klubova za Marcela Brozovića. Hrvatski reprezentativac na meti je barem četiri europska uglednika koji žele pojačati vezni red i vide Hrvata kao idealno riješenje, njegov ostanak u Interu je vrlo upitan i čini se kako bi mogao promijeniti klupsku destinaciju. 

Najviše se dakako spominje Barcelona, ali problem je visina odštete od 25-30 milijuna eura što predstavlja veliki problem za katalonskog giganta. Najradije bi prihvatili opciju razmjene Brozovića i Francka Kessieja, ali je upitno želi bi veznjak Obale Bjelokosti vratiti se u Milano. 

Za Brozovića se također raspituju preporođeni Newcastle i Paris SG koji proživljavljava veliku krizu i potrebna mu je rekonstrukcija. Za engleskog i francuskog prvoligaša novac ne bi trebao predstavljati problem, a Epic Broz bi sasvim sigurno pronašao mjesto u prvih 11 jer u sredini terena baš i ne obiluju kvalitetom. 

VEZANI ČLANCI:

 

Torinski velikan Juventus je također u igri prema pisanju talijanskih medija, ova sezona bila im je pravi rolerkoster zbog vraćanja pa ponovnog oduzimanja bodova. Kao novi trener spominje se Igor Tudor koji bi volio imati pouzdanog Dalićevog veznjaka u svojoj svlačionici. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije