Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNO...

FOTO Žedni sudac: Modrićev potez prema sucu preplavio internet

Otvaranje Eura loše završilo za Hrvatsku, izgubili utakmicu s Engleskom 1:0
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
13.06.2021.
u 20:31

Dosta toplo vrijeme iziskivalo je i puno tekućine za igrače na travnjaku koji su i ovako iscrpljeni nakon korona sezone.

Gareth Southgate slavi. Njegova je momčad barem malo duga naplatila Hrvatima pobjedom na ovogodišnjem Europskom prvenstvu. Na kultnom Wembleyu je Engleska otvorila pobjedom nad vatrenima 1:0 golom Raheema Sterlinga na lijepo dodavanje Kalvina Phillipsa. 

Dosta toplo vrijeme iziskivalo je i puno tekućine za igrače na travnjaku koji su i ovako iscrpljeni nakon korona sezone. 

No, nisu samo igrači trebali dodatnu tekućinu. Za vrijeme jednoga prekida hrvatski kapetan Modrić se osvježio 'sokićem', a glavni sudac utakmice Daniele Orsato prišao je Modriću s neobičnom zamolbom u korona vremenima:

- Mogu li dobiti 'guc'? 

Kapetan naše reprezentacije odmah mu je pružio bočicu, a cijela je situacija postala hit na internetu.

13.06.2021., London, Engleska - Wembley. UEFA Europsko prvenstvo 2020, skupina D, 1. kolo, Engleska - Hrvatska. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

POGLEDAJTE VIDEO: Mario Brkljača o utakmici Hrvatske i Engleske

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Upitnik30
Upitnik30
21:29 13.06.2021.

Da je Beroš bio na tekmi, demonstrativno bi otišao.. 😁

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
00:56 14.06.2021.

što je tu čudno neka mi netko objasni molim

RE
RedTree
00:28 14.06.2021.

Lijepo nas je suptilno zakidao u bar 5, 6 situacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije