Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavili na Instagramu

FOTO Mbappe imao čast družiti se na odmoru s Modrićevim nasljednikom

Foto: Instagram
1/2
26.05.2022.
u 13:21

Na odmoru se susreo s jednim od najboljih napadača na svijetu – Kylianom Mbappéom, koji je bio na pragu potpisivanja za madridski Real, ali je na kraju ipak odlučio potpisati novi ugovor s PSG-om

Mladi hrvatski veznjak Lovro Majer otišao je u Rennes za 12 milijuna eura pri kraju ljetnog prijelaznog roka prošle godine. Odabrao je otići u francuski Rennes iako je imao ponude i većih klubova, no on je mudro odlučio prihvatiti onu kluba u kojemu će moći igrati, a bila je to jako mudra odluka. Sada je veznjak hrvatske reprezentacije i francuskog Rennesa uvršten u idealnu momčad Ligue 1 u izboru cijenjenog lista L'Equipe, a onda otišao na zasluženi odmor. 

Na odmoru se susreo s jednim od najboljih napadača na svijetu –Kylianom Mbappéom, koji je bio na pragu potpisivanja za madridski Real, ali je na kraju ipak odlučio potpisati novi ugovor s PSG-om.

Osim na odmoru, ova će se dva sjajna igrača susresti i na travnjaku jer Hrvatska 6. lipnja na Poljudu dočekuje Francusku.

Podsjetimo, Majer je u prvenstvu odigrao 29 utakmica u kojima je zabio šest golova i podijelio osam asistencija, a nogometaši Rennesa plasirali su se u grupnu fazu Europske lige s četvrtog mjesta francuske Ligue 1.

>> Ibrahimović pjeva narodnjak:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije