Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI PUTA U FRANCUSKU

FOTO Lino Červar došao na trening podržati igrače i Horvata

Zagreb: Trening hrvatske rukometne reprezentacije uoči kvalifikacija za Olimpijske igre
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
10.03.2021.
u 20:30

– Malo nas je ova korona poremetila, raspored je gust, ali to ne umanjuje našu želju za pobjedama i plasmanom na Olimpijske igre. Skupina je teška - kaže Cindrić

Rukometaši Hrvatske u dvorani Kutija šibica odrađuju treninge uoči odlaska u francuski Montpellier gdje ih od petka do nedjelje očekuje kvalifikacijski turnir za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju. Izabranike Hrvoja Horvata čekaju tri teške utakmice, protiv Francuske, Portugala i Tunisa, a samo dvije reprezentacije odlaze u Japan.

– Malo nas je ova korona poremetila, raspored je gust, ali to ne umanjuje našu želju za pobjedama i plasmanom na Olimpijske igre. Skupina je teška, ali mi moramo gledati sebe i gledati pozitivno na cijeli turnir. Generalno, naša taktika će se svoditi na čvrstu obranu i brze golove koji su nam nedostajali na Svjetskom prvenstvu u Egiptu. Atmosfera je dobra, koristimo ovo vrijeme u reprezentaciji da se malo podružimo – rekao je Luka Cindrić koji je na okupljanje došao nakon što je s Barcelonom osvojio Kup kralja pobijedivši u finalu Ademar iz Leóna.

Zanimljivo je da je reprezentaciju na pripremama posjetio Lino Červar. Došao se pozdraviti s igračima koje je donedavno trenirao u reprezentaciji. Rijetko se bivši izbornici dođu pozdraviti nakon što daju ili dobiju otkaz.

08.03.2021., Zagreb - Trening hrvatske rukometne reprezentacije u Kutiji Sibica uoci kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre. Bivsi izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Cervar dosao je na trening i pozdravio se s igracima. Lino Cervar, Ivan Cupic Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

– Nemamo previše vremena za eksperimentiranje taktičkim varijantama. Sve ono što smo radili dosad pokušat ćemo nadograditi. Ono što je bilo u prvom mjesecu je prošlost. Moramo gledati unaprijed. Nema veće motivacije za sportaša od odlaska na Olimpijske igre, tako da nam motiva neće nedostajati. U kvalifikacijama će, po meni, biti ključna druga utakmica protiv Portugala – rekao je Domagoj Pavlović, povratnik u reprezentaciju i igrač s najviše pehova kada je riječ o ozljedama i propuštenim velikim natjecanjima.

Reprezentacija je danas u 18.30 odradila posljednji trening uoči odlaska u Montpellier. Nakon tog treninga Hrvoje Horvat odredit će koji će igrač ostati doma jer od 21 igrača na pripremama u Francusku će jedan manje. 

08.03.2021., Zagreb - Trening hrvatske rukometne reprezentacije u Kutiji Sibica uoci kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre. Bivsi izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Cervar dosao je na trening i pozdravio se s igracima. Bivsi i sadasnji izbornik Lino Cervar i Hrvoje Horvat. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Komentara 5

BU
Budni
07:59 11.03.2021.

Jedan od onih trenera o kojima će se pisati povijest!Isto kao prije i poslije Krista! Htjeli vi to priznati ili ne.

RO
rokoxy1
07:37 11.03.2021.

Bravo Lino fino da si navratio. Respekt . je potreban sa svijuh strana.

RO
roland
20:57 10.03.2021.

Mislim da dvije pobjede možemo nanizati! Mi nismo spremni za turnir, gdje treba igrati 7 utakmica, ali ovdje moramo dobiti samo Portugal i Tunis. Ništa više! To možemo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije