Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izašli u javnost

FOTO Haaland je u vezi s djevojkom iz djetinjstva: Čekao je napuni 18 kako bi izašli u javnost

Premier League - Manchester City v Fulham
Lee Smith/REUTERS
24.11.2022.
u 20:14

22-godišnje čudo od nogometaša otkrio je svijetu s kim se zabavlja u Španjolskoj

Jedan od najboljih napadača današnjice Erling Braut Haaland neće sudjelovati na ovogodišnjem SP-u jer se njegova Norveška nije plasirala. 

Čudesni Norvežanin slobodno vrijeme provodi na odmoru u španjolskoj s djevojkom Isabel Haugseng Johansen koju poznaje od djetinjstva, razlika između njih je četiri godine. 

Napadač Manchester Citya je čekao da Isabel postane punoljetna kako bi izašli u javnost, a ona je obrisala sve društvene mreže kada su fotografije procurile u javnost. 

 

 

- Izgleda da je njihova veza poprilično ozbiljna. Isabel je ranije putovala u Njemačku, a zatim i Englesku da vidi Erlinga i sada je s njim u španjolskoj Marbelli - piše britanski tabloid The Sun.

>> VIDEO: Kinezi bijesni zbog onoga što vide na SP-u: 'Oni šetaju bez maski, a nas su zatvorili u kuće'

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije