Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDE NA AUSTRALIAN OPEN?

FOTO Strani mediji uvjereni da su razotkrili Đokovića: Novak ipak primio cjepivo?

Novak Djokovic news conference in Belgrade
ZORANA JEVTIC/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
04.10.2021.
u 22:40

Sve više medija govori kako je i Novak popustio pa primio cjepivo. Razlog? Uhvatili su ga fotografi kako se druži u New Yorku u Central Parku na Summer Stageu, a niti ondje nisu mogli biti oni koji nisu cijepljeni.

Upitno je hoće li srpski tenisač Novak Đoković nastupiti na Australian Openu. 

Naime, Novak nije cijepljen, a organizatori su najavili da na turniru neće moći nastupiti nitko tko nije cijepljen. Organizatori su se poveli za vlastima australske države Victoria i njenog glavnog grada Melbournea. Vlasti su naložile svim sportašima koji će se natjecati na teritoriju Victorije da se cijepe s obje doze, inače ništa od sudjelovanja na bilo kojem sportskom događaju.

No, sve više medija govori kako je i Novak popustio pa primio cjepivo. Razlog? Uhvatili su ga fotografi kako se druži u New Yorku u Central Parku na Summer Stageu, a niti ondje nisu mogli biti oni koji nisu cijepljeni. 


Ipak, koncerti u Marcus Garvey Parku i Rhodey Islandu su zahtijevali da osobe imaju samo negativan test na Covid ne stariji od 72 sata tako da nitko ne može sa sigurnošću reći je li se Novak cijepio ili ne. Ali kako tvrde američki mediji, Đoković je fotografiran u Central Parku.

Ključne riječi

Komentara 7

JA
Janika62
09:13 06.10.2021.

Nece je nikad ni primiti,i to je postenije nego oni koji kazu da su primili,a takodje nece nikad.Naravno svima ce njima kodovi na telefonima pokazivati da jesu..

DH
Dinko Horvat
09:16 05.10.2021.

Zašto ako je prebolio a je mora i da se cijepi. Zato što je to administrativna mjera. Treba više znanstvenih ćinjenica uvesti a manje administrativnih.

MZ
mali zeleni
22:51 04.10.2021.

Đoković je prebolio koronu..zašto bi se cijepio????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije