Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubili prava

Finale SP-a značio je kraj: Vatrene više nećemo gledati na HRT-u!

Hrvatska reprezentacija
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
21.07.2018.
u 20:13

Ovo uključuje Euro 2020. kao i kvalifikacije za taj turnir, zatim kvalifikacije za SP 2022. te vrlo atraktivni novi europski format natjecanja nazvan Liga nacija.

Kad se u rujnu prošle godine pojavila vijest da utakmice hrvatske nogometne reprezentacije nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji više nećemo gledati na HRT-u, to nam se činilo kao daleka budućnost pa o tome i nismo tako intenzivno razmišljali.

Međutim, sad je došlo to razdoblje. Nakon finala SP-a između Hrvatske i Francuske, koji je na HRT-u gledalo 1,84 milijuna ljudi, utakmice vatrenih moći ćemo gledati na programima Sportkluba. On od jeseni postaje ekskluzivni partner za prijenose svih utakmica hrvatske nogometne reprezentacije.

10 Top hitova Vatrenih: Evo zašto ih volimo još više

Ovo uključuje Euro 2020. kao i kvalifikacije za taj turnir, zatim kvalifikacije za SP 2022. te vrlo atraktivni novi europski format natjecanja nazvan Liga nacija.

To novo natjecanje počinje već u rujnu kada Hrvatska gostuje u Španjolskoj. Mjesec dana kasnije očekuje nas utakmica protiv Engleza kod kuće, da bismo u studenom odigrali još dvije utakmice sa spomenutim reprezentacijama.

Podsjetimo, kad je objavljena informacija da se utakmice više neće prenositi na HRT-u, s Prisavlja su se oglasili priopćenjem.

"Tijekom 2017. godine Europska unija nogometnih udruga (eng. Union of European Football Associations – UEFA) objavila je natječaj za prodaju prava prijenosa utakmica Europskog nogometnog prvenstva 2020. godine, kvalifikacija za Europsko nogometno prvenstvo te novoutemeljene Lige nacija. Hrvatska radiotelevizija (HRT) sudjelovala je na natječaju s 20 % većim iznosom od iznosa ponuđenoga za prošlo Europsko nogometno prvenstvo, no UEFA je odabrala drugoga ponuđača, koji u vlasništvu ima mrežu kabelskih televizija te mu prodala prava prijenosa za sve države bivše Jugoslavije", objasnili su tada s HRT-a.

>>Građani pozivaju: Morate zadržati Dalića!  

Komentara 104

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
20:25 21.07.2018.

Toliku pretplatu plaćamo i država im plaća, a oni nemaju za prijenos nogometa? Glavno da ima novca za sapunice iz domaće produkcije i dekadentne polushow programe.

DU
Deleted user
20:28 21.07.2018.

Za sto vam placamo pretplatu,pas mater? Da gledamo Stankovica,Radu Serbedziju i onog djikana Sprajca kako "onanise" po svemu HRVATSKOM? Ako nam niste u stanju osigurati repku i HNL ne trebaju vam ni novci poreznih obveznika! Kad ce cistka KOS-ovaca na HRT-u? Mrzitelja svega hrvatskog?

PR
prajdali100
20:26 21.07.2018.

Totalni fijasko HRT !!! Naravno već se našao mozgonja koji je dao " logično" objašnjenje.Sramota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije