Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijenos

Finale kupa GNK Dinamo - NK Osijek na TV ekranima

Dinamo - Hajduk (1)
Pixsell
05.05.2012.
u 16:19

Naime, finalni susret juniorskog kupa, koji se igra kao uvertira u seniorsko finale, bit će prikazan na TV ekranima

Priopćenje Meteora Produkcija d.o.o:

Iako prva utakmica seniorskog finala kupa nije bila emitirana na TV ekranima, a još uvijek je upitno što će biti s uzvratom koji se igra u srijedu na Maksimiru, iz Meteora Produkcije ponosno možemo najaviti kako juniori nemaju takvih problema. Naime, finalni susret juniorskog kupa, koji se igra kao uvertira u seniorsko finale, bit će prikazan na TV ekranima, točnije na SPTV-u, našoj partnerskoj televizijskoj postaji.

 Poznato je kako su igrom slučaja finalisti juniorskog kupa ista imena koja će se susresti i u seniorskom finalu, GNK Dinamo i NK Osijek. U dogovoru s klubovima finalistima te naravno s krovnom organizacijom, Hrvatskim nogometnim savezom, Meteora Produkcija dobila je televizijska prava za snimanje i emitiranje ove prestižne utakmice. Kako već drugu sezonu za redom, iz kola u kolo, pratimo Prvu HNL – juniori možemo reći kako će ovo biti šlag na torti našega projekta, promocije najboljih mladih nogometaša putem TV ekrana.

 Zbog prekratkog vremenskog razmaka do dana finala nismo u mogućnosti osigurati izravan prijenos pa će zbog toga utakmica biti emitirana u snimci. Unatoč tome, utakmicu ćemo popratiti na način kakav jedno nacionalno finale kupa zaslužuje. Uz stručnog sukomentatora za juniorski nogomet u improviziranom studiju imat ćemo i dva stručna analitičara, a očekuju vas i mnogobrojne izjave od aktera utakmice. Finale kupa koje će se isplatiti pogledati ispred TV ekrana.

 Naravno, mi u Meteora Produkciji smatramo da mladićima koji će po prvi puta imati prilike istrčati na maksimirski teren treba podrška, stoga ovim putem pozivamo navijače da ne ignoriraju juniorsku utakmicu već da ovim mladićima u srijedu u 15 sati dođu pružiti podršku. Uvjereni smo da će im oni vratiti kvalitetnim nogometom i brojnim golovima.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije