Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVOKACIJE Nastavlja se verbalni rat između Fergusona i Mourinha

Ferguson: Inter će igrati na nulu

10.03.2009.
u 13:49

Trener Manchester Uniteda Alex Ferguson uvjeren je da će Inter u srijedu na Old Traffordu igrati defenzivno, te da će pokušati utakmicu odvesti do 11-eraca.

- Inter će vjerojatno pokušati ugušiti igru, igrati na nulu i dovesti utakmicu do 11-eraca. To je talijanski mentalitet, bez obzira što su puni kvalitetnih stranaca. No, mene to ne zabrinjava, jer su moji igrači pokazali da se odlično snalaze kada se utakmica odlučuje izvođenjem 11-eraca - rekao je Ferguson.

Nogometni analitičari smatraju da ova izjava Fergusona spada u "psihološko driblanje", te da njome trener Manchester Uniteda pokušava isprovocirati svog kolegu na Interovoj klupi Josea Mourinha.

U prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka prije dva tjedna rezultat je bio 0:0, ali je Manchester United bio puno bolja momčad i Inter se uspio spasiti od poraza samo zahvaljujući obranama Julija Cesara.

Vjerojatni sastavi:

Manchester United: 1-Edwin van der Sar; 2-Gary Neville, 15-Nemanja Vidić, 5-Rio Ferdinand (ili 23-Jonny Evans), 3-Patrice Evra; 16-Michael Carrick, 18-Paul Scholes, 10-Wayne Rooney, 13-Park Ji-sung, 7-Cristiano Ronaldo, 9-Dimitar Berbatov

Inter: 12-Julio Cesar; 13-Maicon, 25-Walter Samuel, 2-Ivan Cordoba, 39-Davide Santon; 4-Javier Zanetti, 19-Esteban Cambiasso, 20-Sulley Muntari; 5-Dejan Stanković; 8-Zlatan Ibrahimović, 10-Adriano

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije