Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PJEVALI 'MOJA DOMOVINA'

VIDEO Pogledajte slavlje Plenkovića s Vatrenima u svlačionici

Premijer Plenković slavio je s Vatrenima u svlačionici
Foto: Screenshot
1/18
12.07.2018.
u 02:51

"Finalisti svjetskog prvenstva", napisali su uz fotografiju.

Hrvatski nogometaši napravili su neviđeni podvig - prvi put u našoj povijesti plasirali su se u finale Svjetskog nogometnog prvenstva.

Modrić i društvo odigrali su sjajnu utakmicu i pobijedili Englesku s 2:1. Nakon još jedne utakmice u 120 minuta i povijesnog ulaska u finale Svjetskog prvenstva, novo je slavlje moglo početi!

A ovako je to izgledao u svlačionici naše reprezentacije - u videu Šime Vrsaljka koji je objavi na Instagramu: Igrači i cijeli stožer pjevali su iz srca poznatu pjesmu "Moja domovina":

S Vatrenima je slavio i premijer Andrej Plenković:

- Moram čestitati dečkima i moram im reći: oni nisu normalni. Fantazija je ovo što su odigrali, kako su trčali, kako su se borili. Ovo je za povijest - rekao je Dalić nakon susreta. Poslije je na Twitteru objavio i emotivni status: "Jedno srce. Jedna duša. Jedna Hrvatska!"

Naši igrači slaviti su počeli već na travnjaku, emocije su prštale sa svih strana i veselju nije bilo kraja. Naši su trčali, skakali, pjevali, grlili se...

A slavlje se, kao i obično, preselilo i u svlačionicu. Vatreni su čestitali jedan drugome, a onda obavili zajedničko fotografiranje i to se počelo širiti društvenim mrežama...

"Finalisti svjetskog prvenstva", napisali su uz fotografiju.

Igrači su opet bili aktivni i na društvenim mrežama, a među prvima su slike iz svlačionice objavili Šime Vrsaljko i Mateo Kovačić. Zatim i Ante Rebić, Ivan Rakitić...

Vatrenima je brzo srčanu čestitku poslao i premijer Hrvatske Andrej Plenković: "Svaka čast Vatreni! Ostavili ste srce na terenu i zaslužili finale Svjetskog prvenstva"

Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović ovoga puta nije mogla biti na utakmici, ali je brzo reprezentaciji poslala čestitku: "Ljudi moji, MOGUĆE JE!!! Bravo, VATRENI!! Bravo, svim navijačima! HRVATSKA JE U FIIINAAAALUUU!!!"

U deliriju je bio i ministar financija Zdravko Marić:

Foto: Privatni album/MailOnline

Premijer Plenković slavio je s Vatrenima u svlačionici
1/14

Komentara 72

Avatar Toni Broo
Toni Broo
00:51 12.07.2018.

Hrvatski pobjednici! Svi Hrvati katolici i domoljubi u domovini i dijaspori su ponosni na vas, a jugo trolovi na ovom portalu neka pate sa svojim zlotvorom titom.

CR
crodux
01:15 12.07.2018.

Hrvatska je pobijedila index jutarnji 24 časa rtl šprajca sve neprijatelje!! Hvala Ti Bože!!!□■□■

MK
mksdk
01:07 12.07.2018.

Bravo Hrvatska! Bravo Vatreni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije