Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na vidiku

Fedor Emelianenko priprema se s Bellatorovim prvakom!

Fedor Emelianenko
Foto: Facebook
21.08.2015.
u 16:56

Osim što je MMA prvak, Minakov je i četverostruki svjetski prvak u sambu.

Početak trening kampa Fedora Emelianenka za povratničku borbu izaziva veliku pozornost, piše Croring. Dok se željno iščekuje vijest gdje će 'Posljednji car' sljedeći put stupiti na borilište, njegovi trening partneri postaju sve brojniji.

Prije nekoliko dana objavljene su fotografije na kojima su se ruskoj legendi na treninzima u Starom Oskolu pridružili Vladimir Mineev i Konstantin Erokhin. Ruski MMA savez objavio je nove fotografije s priprema na kojima Fedor vježba borbu u parteru s Bellatorovim prvakom u teškoj kategoriji Vitalyjem Minakovim. Osim što je MMA prvak, Minakov je i četverostruki svjetski prvak u sambu.

Komentara 2

MH
mrtav-hladan
20:18 21.08.2015.

Fedoru kapa do poda ... ❗️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije