Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Rim

Federer izbacio Ćorića pa odustao zbog ozljede

Roger Federer
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
17.05.2019.
u 20:22

Tsitsipas će se za finale boriti protiv Španjolca Rafaela Nadala koji je bez većih problema pobijedio sunarodnjaka Fernanda Verdasca 6:4, 6:0.

Švicarski tenisač Roger Federer predao je meč polufinala turnira u Rimu zbog ozljede koljena, pa je njegov protivnik Grk Stefanos Tsitsipas bez borbe izborio plasman u polufinale.

Federer je u četvrtak zbog pomaknutog rasporeda morao igrati dva meča što je očito ostavilo traga.

Prvo je nakon sat i 20 minuta pobijedio Portugalca Joaoa Sousu, a potom je nakon dva i pol sata velike borbe pobijedio našeg Bornu Ćorića. Međutim, zbog bolova u koljenu u petak je odustao od polufinala.

Tsitsipas će se za finale boriti protiv Španjolca Rafaela Nadala koji je bez većih problema pobijedio sunarodnjaka Fernanda Verdasca 6:4, 6:0. Plasman u polufinale je izborio i Argentinac Diego Schwartzman koji je pobijedio Japanca Keija Nishikorija sa 6:4, 6:2.

Posljednjeg putnika u polufinale doznat ćemo nakon susreta između Srbina Novaka Đokovića i Argentinca Juana Martina del Potra.

Ključne riječi

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije