Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CESC SE ČUDOM ČUDI

Fabregas: Ne znam što je spopalo Adebayora

Cesc Fabregas
AFP
18.09.2009.
u 11:31

Kapetan engleskoga nogometnog prvoligaša Arsenala, španjolski vezni igrač i reprezentativac Cesc Fabregas, tvrdi da njegov suigrač, nizozemski napadač Robin van Persie nije bio jedina žrtva grube i nasilničke igre koju je nedavno demonstrirao novi napadač Manchester Cityja, Togoanac Emannuel Adebayor.

Engleski nogometni savez (FA) dodijelio je togoanskom napadaču Manchester Cityja tri utakmice zabrane igranja zbog namjernog udaranja bivšeg suigrača Robina van Persieja u utakmici 5. kola Premier lige u kojoj je City slavio protiv Arsenala 4-2 prošle subote.

Iz Engleskoga nogometnog saveza poručili su da će naknadno razmotriti hoće li Togoanac biti kažnjen zbog provociranja Arsenalovih navijača koji su u nasilnoj reakciji ozlijedili jednog zaštitara.

Podsjećamo, Adebayor je, nakon što je postigao pogodak za vodstvo Cityja od 3-1, u punom sprintu pretrčao igralište cijelom dužinom te je uklizao na koljenima kako bi provokativno proslavio gol pred Arsenalovim navijačima...

Fabregas tvrdi da je i on stradao nakon žestokog starta Adebayora, zadobivši duboku posjekotinu na nozi.

- Imao sam sreću da mi je noga bila u zraku kada se to dogodilo - kaže Fabregas.

Španjolski nogometaš ne može se načuditi antagonističkom ponašanju svog donedavnog suigrača.

- Kada je Adebayor igrao u Arsenalu, nastojao sam mu pripremiti što više prilika za golove. Mislim da mu nisam učinio baš ništa loše ili nažao. Ne mogu dokučiti koji je bio razlog za onakvo njegovo ponašanje. Ono što je napravio nikako nije dobro za nogomet, pogotovo jer su tu utakmicu gledali mnogi mladi ljudi. Vrlo sam razočaran njegovim ponašanjem. Vrlo razočaran!

Na kraju je Fabregas prokomentirao u samo jednoj rečenici i suspenziju Adebayoru.

- Jako, jako sam sretan što je dobio zabranu igranja tri utakmice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije