Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON OPERACIJE

Evo s kim se Prosinečki družio u Zagrebu, navijač primijetio zabrinjavajući detalj

Prosinečki
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
29.04.2019.
u 10:25

"Pa kud baš crvene, crni Žuti", napisao je pratitelj o kutiji cigareta na stolu

Robert Prosinečki napustio je zagrebačku bolnicu u utorak, gdje je operiran prošlog tjedna. Izbornik Bosne i Hercegovine osjećao se dobro pa nije bilo potrebe za zadržavanjem u bolnici.

Potvrdila je to i fotografija koju je BiH nogometaš Senijad Ibričić objavio na Instagramu. Naime, Ibričić se s Edinom Džekom i Prosinečkim našao na kavi u Zagrebu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na kafi sa sefom ☕️

Objavu dijeli Senijad Ibricic (@senijad_ibricic_ibro)

"Na kavi sa šefom", napisao je Ibričić.

No, jedan je Ibričićev pratitelj primijetio kutiju cigareta na stolu. I to crvenu verziju jedne od najpopularnijih marki.

"Pa kud baš crvene, crni Žuti", napisao je pratitelj.

Inače, Prosinečkog, koji je pušio i za vrijeme nogometne karijere, nedavno smo pitali zar mu liječnici nisu savjetovali da se ostavi cigareta.

– Ma zašto? Kakve to veze ima s debelim crijevom? – odgovorio je protupitanjem. 

Podsjećamo, Prosinečki je u Zagrebu imao treći operativni zahvat u posljednjih pet mjeseci, odnosno otkako je 22. studenoga prošle godine hospitaliziran u Kliničkom centru Sveučilišta u Sarajevu. Ovaj put izveden je manji, rutinski zahvat abdomena. 

Prve dvije operacije Prosinečki je obavio u Sarajevu, a ovaj put se odlučio za Zagreb, gdje je bio i na kontroli u nekoliko navrata. Žuti se 18. studenoga nakon povratka iz Las Palmasa požalio na bolove u trbuhu, a četiri dana kasnije hospitaliziranje pa je uslijed problema s diverticulumom tankog crijeva podvrgnut kirurškom zahvatu. Drugu operaciju imao je početkom prosinca te je izašao iz bolnice dva tjedna kasnije. 

>> Pogledajte gostovanje Roberta Prosinečkog u Večernjem pressingu Igora Štimca

Komentara 27

Avatar links
links
14:45 29.04.2019.

Veliki Žuti... velik u svakom pogledu

PA
pappmisi
11:33 29.04.2019.

Prosinecki je Legenda Hrvatskog Nogometa !!!! Pozdrav iz Madjarske !

IM
Immanuell
14:47 29.04.2019.

On je svoje cigarete popušio, treba prestati odmah sad, još to ne kuži a ako nastavi nesmanjenim tempom skužit će vrlo brzo. Cigareta je za mlade i za umjerene pušače koji ponekad zapale jednu. Kad čovjek dublje zađe u srednju dob, jbg, treba polako prestajati s određenim navikama, ako ni zbog čega drugog, zbog djece. Da ih što duže ima prilike gledati i uživati u njihovoj prisutnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije