Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDAR DIVOVA

Evo gdje možete gledati Ligu prvaka i 'šlager' večeri u Munchenu, Bayern dočekuje Barcu

Bayern Munich - FC Barcelona
Sven Hoppe/DPA
13.09.2022.
u 09:05

Drugo kolo elitnog klupskog natjecanja donosi nam zanimljive oglede, intrigantan će biti povratak Roberta Lewandowskog na stadion gdje je zabijao godinama.

Večeras se nastavlja natjecanje po skupinama u Ligi prvaka, a svakako najzanimljiviji ogled je onaj na Allianz Areni između dva velikana - Bayerna i Barcelone.

Oba kluba su odradila sjajan prijelazni rok i možemo očekivati pregršt dobrih poteza, ali i golova, Robert Lewandowski se vraća kući i biti će zanimljivo vidjeti kakav će doček dobiti. Susret počinje od 21 sat, prijenos možete pratiti na sedmom programu Arene Sport, dok će poljski golgeter šesti put zaigrati na Allianzu kao gostujući igrač. 

U drugom susretu 'skupine smrti', Brozovićev Inter gostuje kod Viktorije Plzen od 18. 45 (ArenaSport 7). U istom terminu Ivan Perišić i njegov Tottenham gostuju kod Sportinga (Arena Sport 3), dok u večernjem terminu (21) još igraju Bayer Leverkusen - Atletico Madrid (Arena Sport 9), Liverpool - Ajax u potencijalno vrlo atraktivnoj utakmici na Arena Sport 3, Marseille - Eintracht (Arena Sport 5), Porto - Club Brugge (ArenaSport 4).

Zagrebački Dinamo sutra od 18.45 sati nastupa na kultnom San Siru protiv talijanskog prvaka AC Milana. 

>> VIDEO: Senzacija na Maksimiru: Dinamo srušio Chelsea na otvaranju Lige prvaka!

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar matezanki13
matezanki13
09:44 13.09.2022.

U lokalnoj birtiji, jeftina cuga i besplatne grickalice

ZU
Zujim
09:25 13.09.2022.

Sedmi program Arene sport? Koji je to HTV kanal? Nije HTV, a dobro, ali nema niti pretplate onda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije