Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Novi Nishimura'

Evo kako je sudac teško oštetio BiH i izbacio ju sa SP-a

Nigerija - BiH
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
22.06.2014.
u 02:24

Dogodilo se to pri rezultatu 0:0, a da je BiH tada povela, utakmica je mogla otići u potpuno drugom smjeru. Ovako su 'zmajevi' poraženi i vraćaju se kući...

Nogometaši BiH ispali su sa Svjetskog prvenstva. Već nakon drugog kola izabranici Safeta Sušića mogu se pakirati kući, a ključan je bio poraz od Nigerije (0:1). No, moglo je sve drugačije završiti da sudac iz Novog Zelanda Peter O'Leary nije teško oštetio naše susjede.

Naime, u 21. minuti susreta Edin Džeko postigao je pogodak, a sudac je na signalizaciju svog pomoćnika dosudio zaleđe. No, snimka je pokazala da u trenutku upućivanja lopte napadač BiH bio u dozvoljenoj situaciji te da je odluka suca iznimno loša. Dogodilo se to pri rezultatu 0:0, a da je BiH tada povela, utakmica je mogla otići u potpuno drugom smjeru. Ovako su 'zmajevi' poraženi i vraćaju se kući...

Komentara 72

Avatar Trpimir
Trpimir
03:05 22.06.2014.

Kad je nas Nishimura ostetio: nesvirani penal i crveni ko' suza Neymaru za prekrsaj nad Modricem, nepostojeci penal Fredu, gol Olica koji je mogao i proci, dok je treci gol Brazila trebao biti 100% ponisten zbog prekrsaja nad Rakiticem, eh, onda su nama govorili: pa da ste zabili 5, 6 golova ne bi vas Nishimura ostetio.. Pa sta vi niste nocas razvalili mrezu Nigerijcima??

VE
verakruz
09:34 22.06.2014.

Bravo za Nigeriju! Ja im čestitam jer su bolji. Boli me neka stvar za BiH, oni su slavili kada smo izgubili od Brazila, isto kao i prošli put, to su hinjavci. Papa, hajde kući, gotovoooooooooo :)

Avatar sizif
sizif
09:09 22.06.2014.

Gledam sinoć Džeku pa još više cijenim Mandžu. Govorim o zalaganju. Mandžo ore. Gine. A Džeki ako nije lopta u noge taj neće ići po nju. Gleda nezainteresirano kako se njegovi bore na dva tri metra od njega. I čim izgubi loptu - staje... Trebao bi se ugledati na Olu, Mandžu... na vatrene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije