Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOGOMETNI SPEKTAKL

Evo gdje gledati Ligu prvaka: Gvardiol protiv Messija, Modrić u gostima kod Srne...

19.10.2021.
u 09:45

Leipzig je prije nekoliko dana objavio i da se Dani Olmo vratio treninzima, ali u ligaškoj utakmici u subotu nije igrao, stoga je vrlo vjerojatno da ni danas neće zaigrati.

Na jednoj strani Neymar, Messi, Icardi, Mbappé, ma klupa iz snova, momčad koju mnogi vide s klempavim peharom u rukama na kraju ovosezonske Lige prvaka, a s druge RB Leipzig, s našim Joškom Gvardiolom, ali i jednako velikim ambicijama.

Klub je prije nekoliko dana objavio i da se Dani Olmo vratio treninzima, ali u ligaškoj utakmici u subotu nije igrao, stoga je vrlo vjerojatno da ni danas neće zaigrati.

Recimo i da je Gvardiol prije nekoliko dana otpao iz utrke za ovogodišnju nagradu Golden Boy, koju talijanski Tuttosport dodjeljuje najboljem mladom nogometašu (do 21 godine), a bit će mu to zasigurno motiv više da se iskaže. Ove je sezone već upisao devet nastupa za klub u svim natjecanjima.

Bilo kako bilo, ova će utakmica biti zanimljiva. Naime, prošlo je manje od 14 mjeseci otkako su se Leipzig i PSG suočili za plasman u finale 2020. godine, ali drugi će se put sastati u grupnoj fazi elitnog natjecanja.

Bogati Parižani, prema Transfermarktu vrijedni čak 990,20 milijuna eura, na Parku prinčeva u trećem kolu Lige prvaka dočekat će 497,55 milijuna eura vrijedan RB Leipzig (21 sat).

28 September 2021, Saxony, Leipzig: Football: Champions League, Group Stage, Group A, Matchday 2: RB Leipzig - FC Brugge at Red Bull Arena. Leipzig's player Josko Gvardiol on the ball. Photo: Jan Woitas/dpa-Zentralbild/dpa
Foto: Jan Woitas

No ako se negdje događaju čuda, onda je to Liga prvaka...

Šahtar i Real Madrid još su jedan od zanimljivih parova, posebice zbog toga što u toj skupini D na prvom mjestu sjedi za mnoge veliki autsajder Sheriff, koji se pak sastaje s Interom Marcela Brozovića i Ivana Perišića.

No vratimo li se još malo na Real Madrid, recimo da većina nogometnog svijeta ponovno majstorije očekuje od Luke Modrića.

Naime, španjolska Marca objavila je priču o četiri zvijezde koje i dalje briljiraju u La Ligi unatoč godinama. Jedna od njih je sjajni hrvatski veznjak.

– Zovite ga Luka Modrić ili Benjamin Button – piše Marca, aludirajući na filmski lik Brada Pitta koji ne stari, nego se pomlađuje.

– Ne može se zaustaviti tog čovjeka. Ima 36 godina i još je jedan od najboljih veznjaka na svijetu. Dok su drugi igrači njegove dobi u nižim ligama, on i dalje radi ono što najbolje zna u jednom od najzahtjevnijih natjecanja na svijetu. Legenda – piše Marca o čovjeku koji je i dalje jako važna karika kraljevskog kluba, posebice u ovako bitnim utakmica kakve se igraju u Ligi prvaka.

Porto u skupini B dočekuje Milan, koji se pod hitno mora probuditi jer je posljednji na tablici i bez bodova, a Ante Rebić zasigurno je gladan pogodaka, jedan gol već je zabio, i to u porazu od Liverpoola 2:3. No sada je pod upitnikom zbog ozljede mišića.

Manchester City ide u goste Club Bruggeu, a zanimljivija od same utakmice je utrka za trenersko mjesto “građana”. Naime, kako je u kolovozu Guardiola najavio da više neće produljivati ugovor sa Cityjem koji traje do ljeta 2023. godine, počela je utrka.

Navodno je tome mjestu najbliži Brendan Rodgers, koji će s posebnom pozornošću pratiti ovaj susret.

Utakmice je moguće gledati na Arena Sport 1, 3, 5, 7, 8 i 9.

Komentara 1

Avatar zagorac2
zagorac2
09:53 19.10.2021.

evo informacije o svima koji nisu nasi ali za sad bas nigdje informacije gdje gledat Dinamo i u koje vrijeme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije