Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka u Zagrebu

Evo gdje ćete moći večeras gledati prijenos okršaja Dinama i Atalante!

Dinamo - Benfica
Foto: Luka Stanzl/Marko Lukunić/Pixsell
1/3
18.09.2019.
u 08:15

Prava na Ligu prvaka nosi Planetsport, međutim jedan prijenos srijedom će ići i na HTV-u

Samo nas još sati dijele od nastupa Dinama u Ligi prvaka, a dobra vijest kaže da se večeras u 21 sat nećete morati mučiti s traženjem prijenosa jer prava na utakmicu ima HTV 2.

Dakle, dvoboj protiv prvog kola skupine C protiv talijanske Atalante moći ćete gledati bez potrebe da lutate po raznim paketima, međutim ako vam eventualno i bude do toga da pogledate neku drugu utakmicu, možda sraz PSG-a i Reala, tražena adresa je Planetsport.

Naime, PlanetSport je trenutačno nositelj prava na Ligu prvaka, no HTV je zadržao mogućnost prijenosa jedne utakmice srijedom, pa to i objašnjava zašto će Dinamo u slici ići na državnoj televiziji.

Podsjetimo, večeras je na rasporedu nekoliko pravih nogometnih poslastica, a uz spomenuti okršaj u Parizu, vrlo atraktivan bit će i onaj u Madridu. Tamo snage odmjeravaju Atletico i Juventus.

>>> Utakmicu u Maksimiru najavili su trener Nenad Bjelica i Bruno Petković.



 

 

Komentara 13

Avatar Sokol
Sokol
13:56 18.09.2019.

Na maksimiru!!!!

Avatar blokirani
blokirani
09:19 18.09.2019.

samo se mutavim hrvatima prodaje program planet sport dok svi drugi u nasem okruzenju gledaju CL na areni............eto skinite kodi i balkan green adon pa gledajte CL na srpskim arenama.......stvarno smo mutav narod................

HA
Harman
18:16 30.09.2019.

KTM, ne lazem, gledao sam tu utakmicu a ne Dinamo i nisam pozalio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije