Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer

Everton želi dovesti Niku Kranjčara u sljedećemu prijelaznom roku

Niko Kranjčar
AFP
11.10.2010.
u 11:40

Niko Kranjčar na popisu je želja Evertonova menadžera Davida Moyesa, koji ga u siječnju želi dovesti u klub. Škotski stručnjak namjerava pojačati momčad u veznom redu.

Status hrvatskog reprezentativca u Tottenhamu ozbiljno je ugrožen, pogotovo nakon dovođenja Rafaela van der Vaarta te afirmacijom Garetha Balea. Liverpoolski Daily Post navodi da je Kranjčar 2009. godine izabrao Tottenham umjesto Evertona samo zbog svog bivšeg trenera iz Portsmoutha Harryja Redknappa te suigrača iz reprezentacije Ćorluke i Modrića.

Ključne riječi

Komentara 8

HO
hotfishlake
12:08 11.10.2010.

iz tottenham u everton je ko s konja na magarca. mozda otic s otoka? u neki klub tipa hsv, schalke, olimpique lyon, roma, fiorentina?!

VK
vječni krojf
12:09 11.10.2010.

niko je bolji od holandeza van Vaarta.dok je igrao u HSV onda je imao preveliku privilegiju a dolaskom u Real to vise nije imao i odmah se izgubio.Tako je sada i u Tothenhamu.

Avatar Castro
Castro
12:03 11.10.2010.

Po svom stilu igre vise bi odgovarao ligama poput Spanjolske ili Italije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije