Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMIJETILI SU TO

Englezi se dohvatili Slavena Bilića, zabavlja ih jedan neobičan detalj

Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
02.09.2019.
u 13:20

Bilić je popularan na Otoku, navijači ga vole jer je kao igrač i trener bio u West Hamu.

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić ovoga se ljeta vratio u Englesku i preuzeo West Bromwich Albion. WBA je trenutačno na 12. mjestu druge lige s četiri boda manje od vodećeg Swansea.

Bilić je popularan na Otoku, navijači ga vole jer je kao igrač i trener bio u West Hamu. Hrvatski trener često nastupa u emisijama i daje izjave, a Englezi su primijetili da često koristi poštapalicu "and all that" (i sve to).

Stoga su na popularnoj Twitter stranici West Ham Clips složili kompilaciju na kojoj je Bilić svoju omiljenu poštapalicu izrekao 52 puta. Pogledajte.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
16:16 02.09.2019.

Mislim da bi trebalo uvesti kao u prometu vozacku dozvolu, tako i u novinarstvu bi trebalo uvesti dozvole, prekrsis pravila i dobijes suspenziju na 1mjesec prvi put i tako dalje... Dragi novinari, sramotno i nehumano je izrugivati javno osobu koja se lijecila od govorne mane !!! Sto je najgore covjek je ulozio jako puno vremena i truda i tu svoju manu pa skoro u potpunosti ispravio, a vi se sada rugate sto ima tri rijeci .. e pa kod logopeda se to zove jedan od nacina rjesavanja mucanja... Jadno i zlocesto ! A vrh svega je slijedeca recenica vrlog novinara : "WBA je trenutačno na 12. mjestu druge lige s četiri boda manje od vodećeg Swansea " Odmah na prvu shvatih nemoguce je da imas samo 4 boda manje i da si 12. na tablici, i naravno, tocno je slijedece : WBA je 4. na tablici i ima 12 bodova, dakle pisati u sportskoj rubrici a ne znati kratice na tablici klubova je sramota, ali rugati se za manu drugome e tu ste prvi, pogledaj te se u ogledalo...

KA
kajinx
14:24 02.09.2019.

Još kad primi gitaru... ! 'Ko je dobar, dobar je!

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
14:10 02.09.2019.

All that jazz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije