Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG GROZNIH DOGAĐAJA

Englezi otkazali konferenciju za medije uoči utakmice s Hrvatskom

England Training Session - St George's Park - Saturday June 12th
Nick Potts/Press Association/PIXSELL
12.06.2021.
u 23:15

"U svjetlu groznih događaja koji su se odvijali u Kopenhagenu, FA je zatražio dopuštenje da ne održi svoju konferenciju za tisak. Dakle, ENG konferencija za tisak je otkazana. Hvala na razumijevanju," poručili su iz UEFA-e.

Engleski nogometni savez (FA) otkazao je novinarsku konferenciju "Gordog Albiona" na stadionu Wembley uoči sutrašnje utakmice protiv Hrvatske, nakon što se Christian Eriksen srušio za vrijeme utakmice Danske i Finske.

Engleski izbornik Gareth Southgate i kapetan Harry Kane trebali su u subotu u 18.30 sati razgovarati s novinarima, no u tim se trenucima zbivala drama u Kopenhagenu.

Danski veznjak se srušio u posljednjim trenucima prvog poluvremena susreta protiv Finske, a liječnička služba odmah je jurnula prema njemu i počela s oživljavanjem.

Kane je sa 29-godišnjim Eriksenom igrao u Tottenhamu, a bivši suigrači danskog veznjaka su i Kyle Walker, te Kieran Trippier.

"U svjetlu groznih događaja koji su se odvijali u Kopenhagenu, FA je zatražio dopuštenje da ne održi svoju konferenciju za tisak. Dakle, ENG konferencija za tisak je otkazana. Hvala na razumijevanju," poručili su iz UEFA-e.

Nešto kasnije oglasio se i FA.

"Naše večerašnje misli okrenute su prema Christianu Eriksenu i njegovu obitelj" poručili su iz Engleskog saveza.

Marcus Rashford poslao je molitveni emoji uz jednu od danskih zastava na Twitteru, dok je engleski napadač Raheem Sterling objavio: "Misli i molitve upućuju se Christianu Eriksenu i njegovoj obitelji."

Ben Chilwell objavio je isto, a Declan Rice je poručio kako "moli za @ ChrisEriksen8". Podršku danskom veznjaku pružio je i Jadon Sancho.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije