Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zidane ga ne treba

Senzacija na pomolu: Hrvatski veznjak u pregovorima sa Zenitom!

Mateo Kovačić i Luka Modrić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
17.04.2019.
u 14:07

Kovačić se trenutačno nalazi na posudbi u Chelseaju, ali unatoč tome što je trener Maurizio Sarri izrazio želju da ga se zadrži na Stamford Bridgeu, uprava londonskoga kluba najvjerojatnije tu neće moći ništa

Mateo Kovačić karijeru će najvjerojatnije nastaviti u Rusiji, u Zenitu iz Sankt Petersburga. Donosi tu informaciju Daily Mail, čiji novinar ističe da su pregovori između njegovih predstavnika i kluba već u tijeku.

Hrvatski reprezentativac formalno je još uvijek član madridskoga Reala, međutim novi/stari strateg kraljevskog kluba Zinedine Zidane ne vidi ga kao člana prve momčadi i rado će njegovom prodajom obogatiti fond predviđen za dovođenje pojačanja ovog ljeta.

Kovačić se trenutačno nalazi na posudbi u Chelseaju, ali unatoč tome što je trener Maurizio Sarri izrazio želju da ga se zadrži na Stamford Bridgeu, uprava londonskoga kluba najvjerojatnije tu neće moći ništa.

Naime, Real Chelseaju nije dopustio klauzulu o otkupu ugovora kada je Kovačića dovodio na posudu, a povrh toga još se uvijek čeka i hoće li FIFA odgoditi izvršenje kazne.

Podsjetimo, modri dva sljedeća prijelazna roka ne smiju dovoditi nove igrače zbog kršenja pravila pri dovođenju mladih nogometaša, a žalbeni postupak je u tijeku.

Usto, budući da mu se smiješi otkaz, veliko je pitanje hoće li Sarri voditi Chelsea i sljedeće sezone, pa ne čudi što se odlazak u neku drugu sredinu nameće kao najbolje rješenje za hrvatskog veznjaka.

>>> Evo koliko vrijede hrvatski nogometaši

Ključne riječi

Komentara 12

KA
kariola
15:11 17.04.2019.

Dobro da nije završio u Rudesu! Totalna nula, pa se pitam kako je uopće dogurao do ove stepenice. Tko ima sreće ni u zahodu neće biti gladan.

VO
Volimrukomet
16:39 17.04.2019.

Kad taj dečko misli uopće da igra nogomet ili će biti vječni talenat?

DU
Deleted user
16:03 17.04.2019.

Niko nije toliko nazadova kao Kovacic !Mislin da bi mu bilo bolje da predje u manekene !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije