Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA SPORTSKA TV

Emisija 'Sport nedjeljom' ulazi u svoju 13. sezonu emitiranja

Proslava 500. emisije Sport nedjeljom
Foto: Promo
1/3
03.09.2018.
u 00:30

Od ove sezone, emisija će se emitirati na nacionalnom signalu Sportska TV (Sptv) uživo od 17h.

U svoju 13.sezonu emitiranja, najgledanija sportska emisija 'SPORT NEDJELJOM' ulazi sa istom postavom, s istim ciljem promicanja vrijednosti hrvatskoga sporta, ali s nekim novim kvalitetnijim produkcijskim rješenjima.

Od ove sezone, emisija će se emitirati na nacionalnom signalu Sportska TV (Sptv) uživo od 17h.

I dalje će najaktualnije sportske teme biti ishodište emisije, kao i najpoznatiji sportski akteri po čemu je Sport nedjeljom prepoznatljiv.

Manje zastupljeni sportovi, kao i sport osoba s invaliditetom i dalje će pronalaziti svoje mjesto u eteru Sporta nedjeljom.

 

Ključne riječi

Komentara 1

AN
ante555
07:22 03.09.2018.

SPTV je jos jedan program bez smisla. Kad je nacionalna TV kuca izgubila sve moguce prijenose pa čak i utakmice reprezentacije najmanje nam treba ovakav program.Koji ste to vazni događaj prenosili na SPTV, mozda pikado i jedrenje, ili drugu HNL...sramota. Bitno da HTV bere harač i redovno šalje opomene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije