Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Eduardo je za Hrvatsku - Ronaldinho

21.11.2005.
u 01:17

Iako su usporedbe nerijetko pretjerane, nećemo previše pogriješiti napišemo li: Ono što je Ronaldinho u svjetskim okvirima, to je Brazilac Eduardo u ovim našim domaćim! Najbolji strijelac hrvatskoga prvenstva zorno to pokazuje iz utakmice u utakmicu, njegov je nogomet posve drukčiji od onoga što smo navikli gledati. Osim dva pogotka i vratnice, dugo će u sjećanju ostati i inteligentna asistencija prsima svom sunarodnjaku Ettou...

- Ma nisu važni moji pogoci, najvažnije je da smo mi pobijedili i dobro igrali - rekao je Eduardo još vruć nakon dvoboja i potom nastavio: - Mnogi su govorili da smo umorni, a sad smo ih demantirali. Profesionalac sam i želio bih igrati još više utakmica, nisam nimalo umoran, veselim se igranju nogometa. Sjajno smo ušli u utakmicu, rano smo poveli, a poslije je sve bila samo stvar tehnike.

Eduardov suigrač u napadu Ivan Bošnjak postigao je svoj 50. prvoligaški pogodak! Iako je prije nekoliko dana najavio da će probiti tu barijeru do Božića, Bošnjak je malo požurio... - Sve je bilo sjajno, odlično sam se osjećao uoči utakmice i nekako sam znao da ću baš danas zabiti. Moj peti pogodak je kao šlag na tortu, nadam se da smo zadovoljili sve one koji su vidjeli ovu našu dobru igru - bio je zadovoljan Dinamov napadač.

Na krilima svojih napadača modri su, eto, opalili "petardu" Varaždincima, no bilo bi nepravedno ne spomenuti i odlične Ćorluku i Buljata. Još se jednom, dakle, potvrdilo da kad Dinamo ima četvoricu-petoricu raspoloženih igrača, nitko mu u hrvatskoj ligi ne može parirati. Sumnjamo da bi jači otpor pružila i selekcija lige.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije