Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMATIČNA LEĐA

Eduardo da Silva napustio trening zbog ozljede

Eduardo da Silva
Sanjin Strukić/Pixsell
16.05.2010.
u 20:02

Veselio se Eduardo da Silva kako će bar u reprezentaciji uspjeti zaigrati, ali na treningu dan kasnije nije uspio provesti niti pola sata.

Malo tehniciranja, par krugova oko igrališta u ljubičasto-narančastim kopačkama i - natrag u hotel.

- Zatežu ga leđa, poštedili smo ga. Kada udari loptu osjeća bol, no do srijede će se, nadamo se, nekako oporaviti - kazao je liječnik reprezentacije Boris Nemec.

Izbornik za Austriju priprema napadački duo Petrić - Jelavić, iako je Mate Bilić u susretu prve i druge momčadi pokazao da je u sjajnoj golgeterskoj formi efektno matirajući Subašića. Ni Pletikosa nije zaboravio posao, u dva navrata sigurno je obranio jedanaesterce Petriću i Modriću.

- Bravo momci, gledao sam dobar nogomet - hvalio ih je izbornik.

Trening reprezentacije pratila su samo dva domaća dječaka, ali su oni, čak i prije Dudua ubrzo otišli s tribina.

Komentara 3

OB
-obrisani-
21:40 16.05.2010.

Bogami ga i Herbar trkelja bez veze..Boli vas dzon koliko ih je i tko pratio ttrening nasih decki...

CR
crocro
08:37 17.05.2010.

Nakon što su ga slomili, Eduardo više nije onakav kakav je bio. Koliko god možda i postoji opravdanje da na temelju sanirane ozljede može igrati, on se ne može opustiti i igrati bez straha od obnavljanja ozljede, što je i razumljivo. Osim toga učestalo prijavljuje dodatne ozljede, što lomi živce njegovom treneru, a niti u HR nitko nije ravnodušan na to što nikako nije spreman postati ono što je bio prije glavne ozljede. A godine prolaze kao dani. Vrlo je upitno da li će Eduardo više postati noćna mora vratarima kao što je bio. Kod njega je očito prisutan strah od kontakta s igračima, a time mu je upitna i daljnja blistava karijera. On će, nažalost odlaziti iz većih u manje klubove a vrlo bi vjerojatno mogao završiti u Dinamu. Ako se ne bi ozljeđivao i ako bi vratio staru hrabrost i agresivnost i ne bi strahovao od ponavljanja ozljede, mogao bi još biti rado prihvaćeni napadač bilo kojeg elitnog kluba. No, puno toga ovisi o njemu

EU
EUPatriot
10:12 17.05.2010.

Eduardo da Silva napustio trening zbog ozljede jer nema motiva da izcepljuje svoje tjelo i troši zdravlje na neki bezvezni Arsenal FC kada zna da ga ćeka uzbudljivo ljeto sa vatrenima uz TV ekran, Kraš čokoladu i Thompsonove pjesme..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije