Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORA U ZATVOR

Dvostruka olimpijska pobjednica: Alkohol je najgora pogreška u mom životu!

Instagram screenshot
26.07.2022.
u 09:45

U ožujku je privedena nakon što je navodno pronađena bez svijesti za upravljačem svog vozila koje je imalo upaljen motor i njezinim dvogodišnjim blizancima na stražnjem sjedalu.

Bivša vratarka američke nogometne reprezentacije Hope Solo (40) osuđena je na 30 dana zatvora i 24 mjeseca uvjetno nakon što je priznala vožnju u alkoholiziranom stanju.

Solo je osuđena na 30 dana zatvora koje je već odslužula u travnju boraveći u stacionarnoj ustanovi za rehabilitaciju. Kažnjena je i sa 2.500 dolara, a mora platiti i 600 dolara za troškove laboratorija. Također mora dobiti procjenu ovisnosti o drogama i završiti sve preporučene tretmane.

Solo je bila optužena i za zlostavljanje djece, te opiranje prilikom privođenja, no te su optužbe odbačene.

Dvostruka olimpijska pobjednica i svjetska prvakinja s američkom vrstom, je u ožujku privedena nakon što je navodno pronađena bez svijesti za upravljačem svog vozila koje je imalo upaljen motor i njezinim dvogodišnjim blizancima na stražnjem sjedalu.

- Napravila sam veliku pogrešku. Možda i najgoru u svom životu. Podcijenila sam koliko je alkohol za mene postao destruktivan. Dobra strana ove velike pogreške je da se teške lekcije brzo uče - napisla je na Twitteru.

Podsjetimo, protiv Solo se i ranije pokretao sudski postupak, kada je navodno napala svoje rođake, ali je sud 2018. presudio u njenu korist istaknuvši kako nije bila kriva.

Solo je upisala 202 nastupa za američku reprezentaciju od 2000. do 2016. godine. Osvojila je dvije zlatne olimpijske medalje (2008, 2012) i svjetsko prvenstvo (2015).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije