Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEĆE SE IGRATI

Dvoranski WTA turnir u Luxembourgu odgođen za 2021.

WTA Premier 5 - Qatar Open
Foto: IBRAHEEM AL OMARI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
06.06.2020.
u 00:30

Prvi turnir koji su na redu u originalnom WTA kalendaru za 2020. su Mubadala Silicon Valley Classic u američkom San Joseu i Citi Open u Washingtonu, čiji je termin od 3. do 9. kolovoza.

WTA turnir tenisačica Luxembourg Open, koji je trebao biti održan od 19. do 25. listopada ove godine, odgođen je za 2021. zbog pandemije izazvane širenjem koronavirusa, objavili su u petak organizatori natjecanja.

"Sa žaljenjem vas moramo obavijestiti da nas preporuke vezane uz nova WTA pravila za 2020. onemogućevaju u organizaciji ovogodišnjeg turnira, kako bi pritom naša savjest bila čista i sva vaša očekivanja ispunjena. Pravila koja se odnose na sigurnost i higijenu onemogućuje nas da održimo turnir koji bi ispunio sve zahtjeve", piše u priopćenju objavljenom na službenom internetskom portalu turnira.

Za sada su otkazani svi WTA turniri koji su trebali biti na rasporedu do 31. srpnja, a organizatori su odlučili otkazati i kanadski Rogers Cup, koji je trebao biti održan u Montrealu od 10. do 16. kolovoza.

Luxembourg Open je 29. WTA turnir koji je odgođen ili otkazan zbog pandemije izazvane širenjem koronavirusa.

Prvi turnir koji su na redu u originalnom WTA kalendaru za 2020. su Mubadala Silicon Valley Classic u američkom San Joseu i Citi Open u Washingtonu, čiji je termin od 3. do 9. kolovoza.

Ključne riječi
WTA

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije