Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI PROBLEMI

Dva braniča talijanskog velikana pozitivna na koronu

ITA, Coppa Italia, SSC Napoli vs Juventus Turin
EXPA/PIXSELL
05.02.2021.
u 20:32

Dvojica nogometaša, koji su bez simptoma i nalaze se u izolaciji, tako će propustiti gostovanje Napolija u subotu navečer kod Genove u 21. kolu Serie A

Dvojica braniča talijanskog prvoligaša Napolija Kalidou Koulibaly i Faouzi Ghoulam su pozitivni na koronavirus, objavio je u petak talijanski klub.

Dvojica nogometaša, koji su bez simptoma i nalaze se u izolaciji, tako će propustiti gostovanje Napolija u subotu navečer kod Genove u 21. kolu Serie A.

Isto tako upitan je njihov nastup u dvije važne utakmice sljedeći tjedan, najprije u srijedu u Bergamu u uzvratu polufinala talijanskog Kupa protiv Atalante (0-0), a zatim 13. veljače kod kuće protiv Juventusa u 22. kolu talijanskog prvenstva.

Napoli je i bez napadača Driesa Mertensa koji se u Belgiji oporavlja od ozljede gležnja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije