Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPINA H LIGE PRVAKA
Povratak na članak

Dudu asistirao Van Persieju za pogodak

Sve dok u igru nije ušao Eduardo da Silva, nogometaši Arsenala nisu uspijevali zabiti gol Olympiacosu na Emiratesu u dvoboju drugog kola H skupine Lige prvaka.

Komentari 8

BE
beaver
03:43 30.09.2009.

kao sto san naglasio ranije; eduardo je svijetka klasa i bentder my nije ni do gleznja. dudu ima sto u engleskoj kazu \"all around game\". ima dodavanje, zna zabiti. svaka mu cast , kakav je to majstor. da nije bilo onih mesara is biringhama cijena bi mu bila kao ronaldu. ;-)

VL
VI
vino17
09:48 30.09.2009.

Svaka čast Eduardo. Majstoru je i 25 min dosta da pokaže kako treba imati mjesta u početnoj postavi.

VL
OB
-obrisani-
23:40 29.09.2009.

Majstor ostaje majstor! Gdje su sada Večernjakovi forumaši da pohvale našega dragoga Dudua kojemu je bilo dovoljno da uđe pred kraj utakmice, promiješa grčku obranu, koja je do tada lako izlazila na kraj s tromim Arsenalovim napadačima, te na tacinii servira Seki (van) Persi(ju). Takvu loptu ne bi promašio ni legenda Olić. I još nešto! Arsenalov trener Wenger radi Biliću uslugu i štedi Eduardoa uoči Kazahstana, tako da mu valja dodatno zahvaliti.

VL
OD
otac_domovine
02:55 30.09.2009.

Wenger može opet Eduardu zahvaliti na pobjedi i na tome što mu neće spočitavati da je pobijedio golom iz očitog zaleđa (drugi gol je offside ko kuća)

VL
LU
lucas
07:27 30.09.2009.

Arsenal bez Eduarda nije prošao u prvom dijelu utakmice ni9jednom preko centra. Nije uputio nijedan udarc prema golu protivnika. Grci im nisu dozvolili da pređu centar. U drugom poluvremenu do ulaska Eduarda, također Arsenal nije došao dalje od centr. Tada trener uvodi Eduarda, gle čuda arsenal i dalje loše igra, to eduardo nije mogao trpiti, uzima loptu i dribla 11 protivničkih igrača, i nesebično vraća loptu Van Persie, koji traljavo početnički gađa mrežu. tako je slično bilo i kod drugog gola.Što bi Arsenal bez Eduarda. Dovoljno ga je ubacivati u igru u )5 minuti9, jer u 97 će zabiti gol.

VL
PO
Posjetitelj
07:30 30.09.2009.

Bravo Dudu

VL
OB
-obrisani-
11:02 30.09.2009.

Zašto je Dudu bio na klupi! Wenger on Eduardo... \"Eduardo is a quality player. He was not fit enough to start the game today because he had a little muscle problem but we still put him on the bench evenn though we were scared that he could get injured. But we had no other resources than to bring him on and again he made the difference.\"

VL
MA
Majur
09:42 30.09.2009.

Bravo majstore,izbjegao zaledje,usao u pravo vrijeme u prostor,izdrzao duel(opa kriticari nije pao) produzio do gol linije,perfektno vratio loptu van persiju i............to je to.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.