Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENO POTVRDIO

Drogba napušta Chelsea: Vrijeme je za nove izazove

Chelsea doček (1)
AFP
22.05.2012.
u 17:34

Sljedeća Didierova destinacija vjerojatno je Kina, a milijune nudi Shanghai Shenhua

Didier Drogba odlazi iz Chelseaja u lipnju. Šuškanja koja su se pojavila nakon finala Lige prvaka dobila su potvrdu samog 34-godišnjeg napadača.

– Htio sam stati na kraj špekulacijama i potvrđujem da napuštam Chelsea – obznanio je Didier na službenoj stranici kluba.

– Bila je to vrlo teška odluka za mene i vrlo sam ponosan na sve što sam postigao s momčadi, osvojio sam sve moguće trofeje pa je ovo pravo vrijeme za novi izazov – dodao je Drogba.

Glavni razlog njegovu odlasku navodno je status u momčadi koji mu nije zajamčen. Bluesi još ne znaju tko će ih voditi sljedeće sezone, a samim time Drogbi nitko ne jamči mjesto prvog napadača premda je svojim pogocima donio naslov Lige prvaka.

– Bio je to poseban trenutak za sve nas u klubu, za mene pogotovo kojemu je ovo dom posljednjih osam godina. Zahvalio bih navijačima, a posebno suigračima i Romanu Abramoviču jer su mi postali doživotni prijatelji. Klubu želim sve najbolje u budućnosti.

Sljedeća destinacija bjelokošćanskog napadača još nije poznata, no spominju se unosni ugovori iz Kine, konkretno u Shanghai Shenhui.

Komentara 2

VI
vital
17:55 22.05.2012.

moj nećak napušta Solin: \"vrijeme je za nove izazove\"

CC
Chicago Chicago
08:38 23.05.2012.

Big Drog,....hvala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije