Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOMISLAV TOMAŠEVIĆ

'Drago mi je što su navijači uključeni u radnu skupinu koja pregovara o izmjeni statuta Dinama'

Zagreb: Svečana loža na stadionu Maksimir tijekom utakmice između Dinama i Rijeke
Matija Habljak/PIXSELL
21.03.2023.
u 13:11

Zagrebački gradonačelnik održao je redovitu press konferenciju za predstavnike medija i dotaknuo se Dinama i stadiona

Dan uoči treće godišnjice zagrebačkog potresa gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević i njegovi zamjenici Danijela Dolenec i Luka Korlaet održali su redovnu konferenciju za medije ispred Gimnazije Tituša Brezovačkog, Ulica Jurja Habdelića 1. U 11:30 sati, na istoj lokaciji.

Gradonačelnik Tomašević i zamjenici Dolenec i Korlaet su, skupa s potpredsjednikom Vlade i ministrom prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Brankom Bačićem te ministrom znanosti i obrazovanja Radovanom Fuchsom, obišli radove na obnovi gimnazije.

Između ostaloga, prvi čovjek Grada Zagreba govorio je i o Dinamovom stadionu.

- Prije svega razgovore vodimo s Vladom i zagrebačkom nadbiskupijom i nadam se da idemo prema sporazumu o zemljištu za novi stadion. To je jedan krak, a drugi je sa Upravom Dinama i zadovoljan sam što se dogodio prvi sastanak radne skupine za izmjenu statuta i drago mi je da su predstavnici navijača također uključeni u tu skupinu - zaključio je Tomašević.

Komentara 1

ZA
zagi101
18:58 22.03.2023.

ti sigurno nisi navijač

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije