Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UMALO VEĆI IZGRED

Sramotno ponašanje dijela navijača na Trgu, ostali navijači zaštitili Francuza

Francuski navijač
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/4
17.07.2018.
u 13:58

– Ja sam jedini u francuskom dresu ovdje, ali se ne bojim. Očekujem sjajnu večer ovdje u Zagrebu – rekao je francuski navijač uoči početka

Nedjeljni finale Svjetskog prvenstva u Rusiji između Hrvatske i Francuske gledali su ljudi iz cijeloga svijeta. 

HRT je objavio podatak da ga je u Hrvatskoj gledalo 1,84 milijuna ljudi, a deseci tisuća gledalo ga je na javnim mjestima.

Najviše ih je bilo na Trgu bana Josipa Jelačića, a u masi hrvatskih navijača našao se i jedan Francuz. On je došao u dresu francuske reprezentacije i gledao susret, a u jednom trenutku popeo se na stup javne rasvjete. Nekima to nije najbolje sjelo pa su reagirali vrućih glava.

>>Pogledajte veličanstvene kadrove s dočeka u Zagrebu

Francuz je prvo ostao bez kape, a zatim je stiglo i nekoliko udaraca. No bilo je lijepo vidjeti kako su se u masi našli i oni koji su zaštitnički reagirali i spasili ga većih batina.

– Ja sam jedini u francuskom dresu ovdje, ali se ne bojim. Očekujem sjajnu večer ovdje u Zagrebu – rekao je francuski navijač uoči početka, ali  na kraju smo vidjeli da se ipak nije proveo tako lijepo kao što je očekivao.

Dodajmo da je, izuzev tog manjeg incidenta, sve proteklo u najboljem mogućem redu, sjajnoj atmosferi i prekrasnom navijanju. Bilo je tako i na gledanju finala, kao i na jučerašnjem dočeku.

Svijetu smo zaista poslali prekrasne slike iz Hrvatske, dokazali smo da znamo slaviti svoje heroje koji su to i zaslužili.

>>Pogledajte Večernji pressing Igora Štimca

Komentara 77

JU
juma
14:35 17.07.2018.

Nije bas pametan ovaj Franzuz, ali stvarno bi policija trebala pronaci ovu dvojicu sirovina koji su ga napali i podignuti prekrsajnu prijavu.

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
14:13 17.07.2018.

Francuz, a beo?

DU
Deleted user
14:26 17.07.2018.

Jedno je biti navijač, a drugo je biti glup! Neka to proba u Sao Paolu ili Londonu napraviti. Ovdje je prošao super i imat će očemu pričati kad se vrati. Čak ga i snimilo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije