Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA Palermo

Donna Vekić ispala u drugom kolu

Donna Vekić
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
06.08.2020.
u 09:41

Protiv 157. igračice svijeta Vekić je vrlo loše igrala na svom početnom udarcu, imala je samo 43 posto ubačenog prvog servisa što je Cocciaretto koristila i vršila stalni pritisak na servis 24-godišnje Osječanke.

Hrvatska tenisačica Donna Vekić nije se uspjela plasirati u četvrtfinale WTA turnira u Palermu, bolja od nje je u susretu 2. kola bila 19-godišnja Talijanka Elisabetta Cocciaretto sa 6-2, 6-4.

Protiv 157. igračice svijeta Vekić je vrlo loše igrala na svom početnom udarcu, imala je samo 43 posto ubačenog prvog servisa što je Cocciaretto koristila i vršila stalni pritisak na servis 24-godišnje Osječanke. Taj pritisak je donio ploda od sredine prvog do početka drugog seta kada je Cocciaretto sa šest uzastopnih osvojenih gemova stigla od 2-2 do vodstva 6-2, 2-0.

Iako je Vekić potom uspjela realizirati svoju četvrtu "break-loptu" u meču kako bi vratila izgubljeni servis u drugom setu, nije uspjela ostvariti potpuni preokret, a agresivna Cocciaretto je kod prednosti 5-4 uspjela još jednom oduzeti servis našoj igračici i ostvariti najveću pobjedu u dosadašnjoj karijeri.

REZULTATI 2. KOLA:

Fiona Ferro (Fra) - Jekaterina Aleksandrova (Rus/8) 7-5, 6-2

Aleksandra Sasnovič (Bje) - Jasmine Paolini (Ita) 6-0, 6-2

Sara Errani (Ita) - Krystina Pliškova (Češ) 3-6, 6-4, 6-3

Elisabetta Cocciaretto (Ita) - DONNA VEKIĆ (HRV/6) 6-2, 6-4

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije