Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IZAZOV ZA NAŠEG 'SAMURAJA'

Domagoj Vida potpisao za novi klub i postaje najplaćeniji igrač?!

Doha: Prijateljska nogometna utakmica Hrvatska - Bugarska
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
26.07.2022.
u 19:00

33-godišnjak iz Donjeg Miholjca je prema navodima grčkih kolega sve dogovorio s novim klubom.

Jedan od ruskih junaka iz 2018. godine uskoro će i službeno biti predstavljen u novom klubu. Grčki mediji uvjereni su da je Domagoj Vida pristao na ponudu AEK-a i čeka se samo predstavljanje za javnost. 

Uz to, Vida bi trebao biti najplaćeniji igrač poznatog grčkog kluba, navodno je već pronašao kuću u Ateni gdje će živjeti tijekom dvogodišnjeg ugovora. Grci su ovih su dana puno pisali o njemu, tako su priopćili da mu AEK nudi plaću 1,6 milijuna eura godišnje te dodatni bonus za potpis vjernosti.

11.07.2018., stadion Luznjiki, Moskva, Rusija - Svjetsko nogometno prvenstvo 2018., polufinale, Hrvatska - Engleska. Hrvatska rezultatom 2:1 poslala Engleze kuci, u finalu ih ceka Francuska. Domagoj Vida s djecom. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Međutim, sve do zadnjeg trenutka nisu mogli to potvrditi jer je navodno bila i druga ponuda, ona Al Ittihada vrijedna čak tri milijuna eura godišnje. Ipak, bivši igrač Dinama i Osijeka se zahvalio Arabijcima i rekao kako planira ostati u Europi. 

To je svakako dobra vijest i za Zlatka Dalića, jer naš izbornik i dalje ozbiljno računa na Vidu za skorašnje Svjetsko prvenstvo gdje Vatreni brane srebro. 

>> Trener Osijeka Nenad Bjelica najavio novu sezonu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije