Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN ZA PRIMJER

Domagoj Duvnjak krstio sina Šimu pa pokazao da nije zaboravio otkuda potječe

Foto: Facebook/TS Auris
1/2
28.07.2021.
u 20:30

Nakon što je završila i naporna korona sezona, Domagoj Duvnjak odlučio je da je vrijeme i krstiti malenoga Šimu, a za to su odabrali njegovo i Lucijino rodno Đakovo

Iako svoj život godinama nastoji čuvati podalje od javnosti, Domagoj Duvnjak sreću koja ga je obuzela proteklih dana nije mogao sakriti. Kapetan hrvatske rukometne reprezentacije i igrač bundesligaša Kiela mnoge je iznenadio objavom na društvenim mrežama kojom je svima dao do znanja da je postao otac i to u svibnju prošle godine kada ga je na svijet donijela Lucija, Domagojeva ljubav još iz srednjoškolskih dana.

– 14. 5. 2020. Šime – tek je kratko napisao Duvnjak nakon rođenja sina uz fotografiju na Instagramu na kojoj ga za ruku drži njegov maleni nasljednik, a sada je najmlađi član rukometne obitelji Duvnjak postao i dijete Božje. 

Nakon što je završila i naporna korona sezona, a na Olimpijske igre se nažalost naši rukometaši nisu plasirali, Domagoj Duvnjak odlučio je da je vrijeme i krstiti malenoga Šimu, a za to su odabrali njegovo i Lucijino rodno Đakovo gdje im žive i roditelji i gdje je i njihova ljubav krenula.

Krštenju su početkom srpnja prisustvovali Davor Dominiković, Marko Kopljar i kum - Manuel Štrlek. Sve se odvijalo u veseloj atmosferi, a iako su rukometaši ostali samozatajni i nisu se pohvalili veselom feštom, to su učinili tamburaši koji su svirali na krštenju - TS Auris. 

Foto: Facebook/TS Auris

Dok uživa u zasluženom odmoru u rodnom kraju, Domagoj se prisjetio i svoje stare dvorane i kluba. Točnije, njegovog ženskog dijela. Naime, ŽRK Đakovo pohvalio se kako je njihove djevojčice posjetio upravo popularni Domo. 

" Iznenađenje za kraj treninga😲😍 Jučer nas je posjetio Domagoj Duvnjak! Hvala Domagoj! ❤🇭🇷", napisali su na svome Facebooku.

Ključne riječi

Komentara 1

RO
roland
21:17 28.07.2021.

Duvnjak je puuuuno dao rukometu. Nažalost, nema nas na Olimpijskim igrama. U sportskim igrama smo sve slabiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije