Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PPD ZAGREB

Dolazi Žiga Mlakar, vraća se Senajmin Burić

Veselin Vujović
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/4
31.01.2020.
u 07:34

Uz Božovića i Grahovca, koji će zaigrati već od polusezone, s Matanovićem, Burićem i Mlakarom polako se slaže slagalica jačeg Zagreba

Rukometni klub PPD Zagreb nastavlja s pojačanjima za sljedeću sezonu. U klub se vraća Senjamin Burić, kružni napadač Bosne i Hercegovine. Trenutačno igra u francuskom Nantesu. Ugovor je potpisao na dvije godine. U redove “plinara” dolazi i slovenski desni vanjski Žiga Mlakar, koji je također potpisao ugovor na dvije godine te na ljeto prelazi iz redova Wisła Plocka.

Uz Božovića i Grahovca, koji će zaigrati već od polusezone, s Matanovićem, Burićem i Mlakarom polako se slaže slagalica jačeg Zagreba

– Jako mi je drago što sam karijeru odlučio nastaviti u velikom klubu poput Zagreba. Poznajem trenera i njegov način rada i igre, što mi se jako sviđa. Poznajem dosta igrača, neki su mi bili i suigrači tako da se nadam da ću se dobro uklopiti u ekipu – rekao je Žiga Mlakar po potpisivanju ugovora.

Ulaznice za susret između PPD Zagreba i Flensburga u Ligi prvaka, koji se igra 8. veljače u zagrebačkoj Areni, s početkom u 18 sati, puštene su u prodaju po cijeni od 10, 20 i 30 kuna, a moguće ih je kupiti online u sustavu ulaznice.hr ili na blagajni Arene Zagreb u subotu 8. veljače od 12 do 18 sati. Susret s Flensuburgom ključan je u nastojanju za plasman u osminu finala. 

>>>> Pogledajte gostovanje Veselina Vujovića u Večernji TV-u

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije