Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRE VIJESTI
Povratak na članak

Dogodio se zaokret, hrvatski nogomet ipak neće biti na marginama Europe!

Kako se nije igrala Konferencijska liga, mjesto za njena osvajača u Europa ligi je prazno, a popunit će se klubovima iz zemalja ispod najboljih 15.

Komentari 3

OK
okolokere
15:22 19.05.2021.

Osim GNK Dinamo i donekle Rijeke nitko od ostalih hrvatskih nema nikakvih šansi u europskom klupskom nogometu. Priče o "ulasku" u Europu Hajduka i Osijeka su čista iluzija. Tko to ne vidi još će se jednom po neznam koji put u to uvjeriti. Tamo gdje se kontinuitet Dinamove prisutnosti omalovažava pameti nema. Postoje tek piskarala koja kruha u Europi ne mogu zaraditi. Mogu škrabati o Ajduku i Bjelici ali...od toga kruha nema...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.