Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj u Londonu

Dodig i Melo ispali nakon poraza i prekinuli dugogodišnje partnerstvo

05.02.2015., Dom sportova, Zagreb - 10. ATP turnir PBZ Zagreb Indoors 2015, 2 kolo, Marcel Granollers (ESP) - Ivan Dodig (CRO). Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
17.11.2016.
u 23:18

Dodig i Melo su zajedno osvojili šest turnira, a igrali su još osam finala. Kruna zajedničke karijere bio im je trijumf u Roland Garrosu prošle godine.

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i Brazilac Marcelo Melo poraženi su u susretu 3. kola Edberg/Jarryd skupine završnog Mastersa u Londonu od britansko-brazilskog para Jamiea Murrayja i Bruna Soaresa 3-6, 6-3, 6-10 i oprostili se od daljnjeg natjecanja.

Dodig i Melo su završili natjecanje na trećem mjestu skupine s jednom pobjedom i dva poraza. Najbolji su bili Murray i Soares koji su dobili sva tri meča, a u polufinale su se plasirali i Amerikanci braća Bob i Mike Bryan s dvije pobjede i jednim porazom. Posljednje mjesto u skupini zauzeli su Bjelorus Maks Mirnji i Francuz Treat Huey s tri poraza.

Susret protiv Murrayja i Soaresa bio je posljednji zajednički dvoboj za Dodiga i Mela koji su u Londonu posljednji put igrali zajedno u paru. Hrvatski tenisač će nastaviti karijeru u paru sa Španjolcem Marcelom Granollersom koji je također prekinuo suradnju s dosadašnjim partnerom Pablom Cuevasom.

Dodig i Melo su zajedno osvojili šest turnira, a igrali su još osam finala. Kruna zajedničke karijere bio im je trijumf u Roland Garrosu prošle godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije