Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISS SPORTA

Djevojke odradile probu i isprobale teretanu

Miss Sporta
Foto: Direkcija izbora
1/14
09.07.2020.
u 12:31

Amina Kajtaz, sudionica olimpijskih igara u Riju 2016. godine, bez obzira što je na pripremama mora odrađivati svoje profesionalne plivačke treninge. Tako će se svakog jutra ustajati u pet ujutro kako bi iz Zagorja stigla do Zagreba gdje joj trening počinje u 6.30 sati

Počele su pripreme za ovogodišnji finale izbora Miss sporta Hrvatske koji će se održati u subotu 11. srpnja u zagrebačkom kazalištu Kerempuh. Finalistice su se okupile ispred hotela Admiral i autobusom rukometnog kluba PPD Zagreb doputovale su u Zagorje, točnije u mjesto Mirkovec gdje se nalazi izletište Stara škola.

Tri opasne djevojke

Djevojke će u Zagorju provesti tri dana. Bit će mjesta za zabavu, ali i za ozbiljan posao. Predstoji im proba sportske odjeće Body feeling, večernjih haljina i kupaćih kostima modnog salona Mistic Exclusive, te uvježbavanje točaka za talent show.

Stanko Novak uz Miss sporta je od 1996. godine. Čak je jedne godine i sam bio u ulozi organizatora izbora. Bilo je to 2005. kada je pobijedila odbojkašica Marija Bakula.

– Bio je to posljednji put da se izbor održao u Varaždinskim toplicama. Naime, od njegovih početaka, mislim da se najmanje deset puta održavao u Varaždinskim toplicama – istaknuo je Novak.

Kao i svake godine na izboru je nekoliko sportašica koje se bave borilačkim sportovima. Ove godine “opasne” djevojke su Ela Znaor i Anđela Stanić koje se bave kick-boxingom, te Lorena Tolić koja trenira karate.

Miss Sporta
1/14

- Kada bi napravile tromeč, ne znam tko bi pobijedio. Zasad je bolje da smo prijateljice - rekla je Ela.

Amina Kajtaz, sudionica olimpijskih igara u Riju 2016. godine, bez obzira što je na pripremama mora odrađivati svoje profesionalne plivačke treninge. Tako će se svakog jutra ustajati u pet ujutro kako bi iz Zagorja stigla do Zagreba gdje joj trening počinje u 6.30 sati.

Mia na štakama

- Tako mi je cijele godine, bilo da je ljeto ili zima. Zimi mi je puno teže. Mrkli mrak, vani hladno, pada snijeg, a ja pješke na trening. Ali, to je cijena koju sam spremna platiti za što bolji rezultat - istaknula je Amina.

Mia Kalašić, nogometašica Bergama, došla je sa slomljenom nogom i sa štakama. Srećom, to je bila samo gluma za talent show.

- Bila sam stvarno ozlijeđena i mjeseci su mi trebali da se oporavim. Nadam se da takvih ozljeda više nikad neće biti - rekla je Mia Kalašić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije