Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Kući slavnih

Dino Rađa pokazao što je dao ugravirati u zlatni prsten

Dino Rađa
Foto: Facebook/Dino Rađa
1/3
09.09.2018.
u 14:16

Dino se u posljednjoj objavi na Facebooku sjetio Krešimira Ćosića i Dražena Petrovića

Dino Rađa ušao je u košarkašku Kuću slavnih u američkom Springfieldu! Bivši hrvatski košarkaš pridružio zvijezdama u Hall of Fameu, a ušao je kao četvrti Hrvat (Krešimir Ćosić, 1996., Dražen Petrović, 2002. i Mirko Novosel kao trener, 2002.) i tek osmi europski igrač.

Dino se u posljednjoj objavi na Facebooku sjetio Krešimira Ćosića i Dražena Petrovića, te se pohvalio zlatnim prstenom u kojem piše: "Da se opet rodim ja, isti put bi izabra".

>> Pogledajte kako su mladi košarkaši nakon osvojenog zlata zapjevali Lijepu našu u Novom Sadu

Evo za kraj priče iz Springfielda. Tri dana je bilo jako naporno. More obaveza, more prijatelja i poznanika. Sa svakin triba provest vrime pa se u tome izgubiš. Jedva čekan doć doma u svoj krevet se naspavat par dana pa onda pravac Osijek u nove radne pobjede. Sve skupa bilo je nezaboravno za mene a posebno za klince koji su bili u prilici družit se s NBA igračima.

Sinoć in je Ray Allen drža predavanje 10 minuti. Sve šta in ja govorin godinama ali lipo je bilo čut od njega. Njih dva ka hipnotizirani. Još lipše je bilo osvježit uspomenu na Krešu i Dražena. Sve bi da da su mogli stat na binu iza mene s Larryjem, iako znan da se tamo negdi skupa s mojon materon i Mosoron vesele. Zdravi i veseli bili, napisao je Dino Rađa uz galeriju fotografija iz Springfielda.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
22:37 09.09.2018.

"Da se opet rodim ja, isti put bi izabra". opet u KUCU CVECA?

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
22:37 09.09.2018.

"Da se opet rodim ja, isti put bi izabra". opet u KUCU CVECA?

DI
Diesel
14:46 09.09.2018.

Dino je legenda, a papci na aparatima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije