Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hokej na ledu

Dino Gombar novo je pojačanje zagrebačkog Medveščaka

dino gombar
06.07.2011.
u 13:50

Zagrebački KHL Medveščak nastavio je pojačavati momčad za novu sezonu austrijske EBEL lige

Ugovor na jednu godinu s medvjedima je potpisao Dino Gombar. Švicarski Hrvat dosad je nastupao za momčad Basela do 20 godina, a tamo je proveo i cijeli juniorski staž. Rođen u Baselu, u mlađim je kategorijama igrao za razne lokalne klubove. 178 centimetara visok i 80 kilograma težak Dino igra na poziciji napadača, a ugovor s Medveščak prvi mu je profesionalni ugovor u karijeri.

Gombar se već pridružio mlađim igračima Medveščaka u Zagrebu, gdje će biti do dolaska ostatka momčadi. Debi će novo pojačanje medvjeda imati već početkom rujna na 2. memorijalnom turniru Ferde Spajića.

– Sa zadovoljstvom mogu reći kako sam danas potpisao svoj prvi profesionalni ugovor i to za zagrebački Medveščak! Ugovor je na jednu sezonu, a iskreno, najviše od svega jedva čekam zaigrati s dečkima. Mnoge dečke znam, pogotovo mlađe i nadam se da ću se dobro uklopiti u momčad – izjavio je Dino.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije