Naslovnica Sport Ostali sportovi

Dinin kum bit će Stojko Vranković

Gradonačelnik Splita Željko Kerum, unatoč obećanjima, nije poštovao financijske obveze prema Kući slave splitskog sporta
16. prosinca 2010. u 21:00 0 komentara 12 prikaza
'18.10.2005.sport....zagreb...hotel laguna....press konferencija kosarkasa generacije 92.o  preuzimanju vlasti u kosarkaskom savezu.foto:marko prpic radja,vrankovic,arapovic'
Foto: 'Marko Prpic'

Svečano će biti u subotu na primanju u Kuću slave splitskog sporta. Ovogodišnji počasnici su Goran Ivanišević i Dino Rađa, dva velikana splitskog sporta, koji će se tako priključiti stanovnicima Kuće Damiru Šolmanu, Nikoli Piliću, Tomislavu Iviću, Dragici Mijač-Palaversi, Milivoju Bebiću, Željku Jerkovu, Stipi Božiću, Leu Lemešiću, Vladimiru Beari, Đurđici Bjedov, Fabijanu Kaliterni, Deniju Lušiću, Frani Matošiću, Miri Mihoviloviću, Branku Radoviću, Petru Skansiju, Rati Tvrdiću, Bernardu Vukasu i Gusarovu četvercu iz 1952. godine.

– Kum Dini Rađi bit će Stojko Vranković, a Goranu Ivaniševiću Boško Čavka. U Kuću slave ulaze dvojica velikih sportaša – kazao je u ime organizatora Zdravko Reić.

Istaknuo je kako je Rađa za potrebe Kuće slave i budućeg Muzeja sporta dao na čuvanje sve ono što je prikupio tijekom karijere. Dakle, od tenisica i dresova do medalja, registracija i trofeja, ukupno 387 primjeraka za izlaganje.

Valja dodati kako ni ovogodišnji ulasci u Kuću slave nisu mogli proći bez spominjanja splitskoga gradonačelnika Željka Keruma. Naime, Grad Split nije još uvijek uplatio novac koji je u proračunu osiguran ili je trebao biti osiguran za Kuću slave. Radi se o 100 tisuća kuna.

– U dva navrata dobili smo usmenu garanciju gradonačelnika Keruma da će poštovati ono što stoji u proračunu, ali ništa od toga. Vjerujemo da nećemo biti prevareni, da će gradonačelnik poštovati svoju riječ, odnosno obvezu. S druge strane, Županija ispunjava sve što je dogovoreno – zaključio je Reić.

Dobi.hr
BUDUĆNOST U VAŠEM DOMU
Juraj Križanić: „Danas svi mogu unaprijediti i automatizirati kućanstvo postepenom ugradnjom pametnih uređaja koji štede energiju, vrijeme i novac”
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.