Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka

Dinamu i Hajduku stigle kazne za derbi, plavi moraju platiti duplo više

Dinamo - Hajduk
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/8
06.06.2019.
u 12:22

Osijek je u domaćem susretu protiv Intera kažnjen s 12 tisuća kuna zbog bakljade u 89. minuti na tribini s domaćim navijačima

Zbog događaja na derbiju u posljednjem kolu Prve HNL Disciplinski sudac lige Alan Klakočer kaznio je Dinamo sa 130 tisuća, a Hajduk sa 65 tisuća kuna. U maksimirskom susretu plavi su pobijedili s 3:1.

'Na utakmici Dinamo-Hajduk pripadnici Torcide smješteni na južnoj tribini zapalili su više od 40 pirotehničkih naprava, a posebno u razdoblju od 57. do 61. minute kada je zbog ubačenih baklji u teren igra bila u prekidu 90 sekundi.' 

Dinamo - Hajduk
1/22

'Pripadnici navijačke skupine BBB na sjevernoj tribini tijekom utakmice zapalili su više od 80 pirotehničkih naprava pri čemu su u 76. minuti oko 20 ubacili u teren pa je igra bila u prekidu 220 sekundi', piše u priopćenju.

Osijek je u domaćem susretu protiv Intera kažnjen s 12 tisuća kuna zbog bakljade u 89. minuti na tribini s domaćim navijačima.

Zbog bakljade na prvoj utakmici kvalifikacija za Prvu HNL Šibenik je kažnjen s 15 tisuća, a Istra s 10 tisuća kuna.

>> Što je Zoran Mamić rekao na koferenciji za medije pogledajte u videu na vrhu teksta

Ključne riječi

Komentara 3

MA
Matija100
13:24 06.06.2019.

Dinamo bi kaznu trebao proslijediti udruzi BBB, odnosno "Dinamo to smo mi" koja navodno predstavlja Dinamove navijače sa sjevera.

DI
didajoza
13:57 06.06.2019.

Hajduk bi trebao kaznu poslati Torcidi i udruzi naš Hajduk!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije