Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO BISTE VI PROŠLI?

Dinamovci se obrukali u emisiji, nevjerojatno je što nisu znali

Printscreen
Foto: GNK Dinamo
27.05.2020.
u 19:42

Na pitanje "koliko možeš nabrojati trenera iz Prve HNL" Gojak je odgovorio da zna trojicu (Jovićevića, Tudora i Ivkovića). Hajrović je rekao da ne zna ni jednog.

Dinamo je na svom YouTube kanalu objavio emisiju "Izazov u 30 sekundi" u kojoj su gostovali Amer Gojak i Izet Hajrović. Riječ je o svojevrsnom kvizu u kojem natjecatelji moraju za 30 sekundi nabrojati što više određenih pojmova. No, ova dva BiH nogometaša nisu briljirala.

Na početku videa Gojak je rekao da može nabrojati osam klubova iz Prve HNL na što mu je Hajrović odgovorio da on zna svih 10, ali se spetljao i nije uspio.

Zatim je došao red nabrojati pasmine pasa. Gojak je tu znao dvije pasmine (rotvajler i pitbull), dok je Hajrović rekao da zna jednu.

Na pitanje "koliko možeš nabrojati trenera iz Prve HNL" Gojak je odgovorio da zna trojicu (Jovićevića, Tudora i Ivkovića). Hajrović je rekao da ne zna ni jednog.

Gojak je zatim obećao da će nabrojati 10 ženskih imena, a Hajroviću su neka bila nejasna.

- Iva i Ivona je isto. Ej, čuj Lamija - čudio se Hajrović.

Gojak se u ovom izazovu bolje snašao i pobijedio, dok se Hajrović mučio sa svim temama. Pogledajte kako je to izgledalo.

Ključne riječi

Komentara 13

NE
Nemojtimenimojneme
20:22 27.05.2020.

A što ste očekivali od dva tipa koji su odustali od osnovne škole kako bi mogli naganjati loptu?

LE
lector2corrector
21:50 27.05.2020.

ništa strašno. dobro da nisu počeli nabrajati poput nekih: ajkula, drakula, buba švaba, picajzla...

DU
Deleted user
21:21 27.05.2020.

prosječni ljubitelj sporta , bilo kojeg, a ne nogometa bi znao odgovore, što bi tek da su ih pitali neko pametno pitanje, ali tako je to u životu bolje se roditi bez one stvari nego bez sreće, jer uz srećuu i ono će narasti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije