Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi žele na Ligu prvaka

Dinamovce trese euforija! Ulaznice za istok i zapad dolje su rasprodane

12.09.2019.
u 19:16

Sad samo treba vidjeti koliko će se brzo rasprodati i ostale tribine jer nogometno ludilo ponovno se probudilo u Zagrebu

Ulaznice za prvu utakmicu Lige prvaka između Dinama i Atalante su u pretprodaji. Blagajne su se otvorile u 11 sati, ali redovi su pred blagajnama formirani puno ranije, bilo je i onih koji su od šest ujutro stali pred blagajnu samo da ne bi ostali bez željene ulaznice.

I u samo pola sata otkako su ulaznice stigle u pretprodaju nestalo je onih najskupljih, za donju etažu zapadne tribine, koje su koštale 300 kuna, a oko 16 sati rasprodana je i istočna tribina.

>> Pogledajte video: navijači čekaju u redu za ulaznice za utakmicu Dinamo - Atalanta

Sad samo treba vidjeti koliko će se brzo rasprodati i ostale tribine jer nogometno ludilo ponovno se probudilo u Zagrebu. Baš kao što je bilo prošle sezone kada je Dinamo onako sjajno igrao u Europskoj ligi, pa i ovog ljeta u kvalifikacijama za Ligu prvaka koje su plavi uspješno odradili.

Dolazi 3000 Talijana

Stoga ne čudi veliko zanimanje za ulaznice za Atalantu, odličnu talijansku momčad koja igra lijep nogomet, a među navijačima je, zajedno s ukrajinskim Šahtarom, označena kao momčad protiv koje bi Dinamo mogao u ravnopravnu borbu za drugo mjesto i ostanak u Ligi prvaka ili barem za treće koje bi ga vodilo u europsko proljeće, ali u Europskoj ligi.

Stoga, može se očekivati da će stadion biti pun, a ni južna tribina, koja je namijenjena za goste, neće biti siromašna navijačima. Naime, Atalanta prvi put igra u Ligi prvaka i brzo su razgrabljene ulaznice među njihovim navijačima.

Očekuje ih se oko 3000, veliki broj njih stiže organizirano, najavljuje se dolazak 35 autobusa, a kako Bergamo i nije daleko, bit će još mnogo onih koji će u Zagreb stići osobnim automobilima.

Istra prije Atalante

Igrači Nenada Bjelice baš i nisu previše voljni razgovarati o toj velikoj utakmici, njihov trener naučio ih je da se koncentriraju na ono što dolazi, a plavima danas dolazi Istra 1961.

Tijekom reprezentativne stanke Nenad Bjelica nije imao većinu igrača pa baš i nije mogao raditi na nekakvom uigravanju za Istru ili Atalantu.

S obzirom na ta izbivanja i trošenje reprezentativaca na utakmicama i putovanjima, sigurno je da protiv Istre neće zaigrati sastav koji će u srijedu u 21 sat izvesti protiv Talijana.

No plavi su prošle sezone pokazali da imaju kvalitetan kadar koji može igrati i u Europi i kod kuće, a za dobru “vibru” u svlačionici prije Atalante valja apsolvirati Puljane.

1/11
Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
21:58 12.09.2019.

Ja vam tvrdim Brbić će se žaliti.....

Avatar doog_kool
doog_kool
06:44 13.09.2019.

Kad vidim ove izraze nogometno ludilo,nogometna euforija odma proljev dobijem. Evo ja sam kupio kartu,a ne trese me nikakvo niti ludilo niti euforija?! Jednostavno sam odlucio da zelim pogledati utakmicu lige prvaka uzivo,otisao na internetsku prodaju i kupio ulaznice.

DU
Deleted user
21:58 12.09.2019.

Ja vam tvrdim Brbić će se žaliti.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije